HAMUR BELEDİYE BAŞKANI CEZMİ ERGÜL :

HAMUR BELEDİYE BAŞKANI CEZMİ ERGÜL :

HAMUR BELEDİYE BAŞKANI CEZMİ ERGÜL :

”İNSAN ODAKLI BELEDİYECİLİĞE HAYAT VERECEĞİZ”

31 Mart yerel seçimlerinde Hamur Belediye Başkanlığı için süren kıran kırana bir mücadelenin ardından rakibini geride bırakarak ipi göğüsleyen Cezmi Ergül belediyecilik faaliyetleri ile ilgi önemli mesajlar verdi. Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül insana vurgu yaptığı konuşmasında belediyecilik anlayışlarını vatandaşların beklentileri yönünde uygulamaya koyduklarını dile getirdi. Ergül “Bizim belediyecilik anlayışımız merkezinde, temelinde, çatısında yani her zerresinde insan olan, insana değer veren, insana yakışan bir yönetim anlayışı demektir.  Topluma dokunan, insana yakışan hizmet ve yatırımlar ile Hamur’u ileriye taşıyacak bir çekim merkezi haline getireceğiz. Doğal güzellikleri ve bereketli toprağı ve en önemlisi bir birinden güzel ve değerli insanıyla Hamur herşeyin en güzeline layık ve biz de bu bilinçle onlara en güzelini sunacağız.

SOSYAL BELEDİYECİLİK MODELİNE HAYAT VERECEĞİZ

Belediye ile ilgili insanların görüşlerini tamamen değiştirecek bir proje üzerinde çalıştıklarını beyan eden Başkan Ergül sosyal belediyeciliği hayata geçireceklerini söyledi. Ergül “Belediye yalnızca yol yapan, taş döşeyen, çöp toplayan bir kurum değildir, olamaz da. Bizim belediyecilik anlayışımızda insan var dolayısı ile insana dair birşeyler yapmak lazım gelir. Sosyal belediyecilik kavramı ile bunları başaracağımıza inanıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızı incitmeden destekleyecek her trlü yardımı yapacağız. İstihdam yaratacak, eğitime katkı da bulunacağız. Sosyal alanlar genişletecek, insanların buralarda rahatça ve güven içinde vakit geçirebileceği ortamlar inşa edeceğiz.” Dedi.

YATIRIM VE HİZMET SAĞANAĞINA HAZIR OLSUNLAR

Seçim öncesi vaatlerine de genel olarak değinen Başkan Ergül “Şu vaadimiz,bu sözümüz diye cümleye girmek istemiyorum, uçuk projelerle de vatandaşı oylamak yanlış olacaktır. Biz ne söylediysek, ne söz verdiysek hayata geçirecek, görev süremiz içerisinde tamamlanmamış bir tek vaadimiz kalmayacaktır bu konuda müsterih olsunlar. Ben vatandaşımın hizmetkarıyım ve işini seven bir insanım. İşimin bir gereği olarak Hamur için hizmet ve yatırım sağanağına hazır olsunlar.” Dedi.

HABER : RAŞİT YILDIRIM ZEKİ ERDOĞAN

HAMUR BELEDİYE BAŞKANI CEZMİ ERGÜL :