Skytech dünya pazarında

Skytech dünya pazarında

Ağrılı hayırsever iş adamı Şinasi Ünsal, ‘’ Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi’’ doğrultusunda çıktığı yolda gösterdiği ticari faaliyetler ile ülkesine hizmet etmeye devam ediyor.
Ağrı’da Hacı Halis Ünsal Camii ve Taziye evi açılışını yapan Ağrılı Hayırsever İş Adamı Şinasi Ünsal hem ülkemize hem de halkımıza hizmetlerini sürdürüyor. ‘’Skytech’’ markası ile ticari faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdüren Ünsal Gruop bünyesinde yer alan firma, yılların verdiği tecrübe ile birikte müşterilerine güven veriyor. Elektrikli ev aletleri alanında çalışmalarına devam eden şirketin genel merkezi  Türkiye’nin ticaret kalbi İstanbul’un imalat ve ticaret merkezi Bayrampaşa’da bulunuyor. Tüm Türkiye ve yurtdışına hizmet verme amacı ve gayretinde olan  Ünsal Group, Skytech markası ile en son teknolojiyi vatandaşlarımızla buluşturuyor.

KALİTELİ ÜRÜN, UYGUN FİYAT
Kaliteli, fonksiyonel ve estetik görünümlü geniş ürün yelpazesini uygun fiyatlarla müşterilerinin beğenisine sunan şirket,  geniş imkanlara sahip AR-GE departmanıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. ‘’Skytech’’ marka elektronik ürünleri kullanan vatandaşlar ise memnuniyetlerini şu şekilde dile getiriyor:  ‘’ Ürünlerin hem kaliteli hem de günümüz ekonomik koşullarında diğer firmalara göre oldukça uygun fiyatlı olması nedeniyle tercih ediyoruz.  Özellikle satış sonrasında sunduğu hizmeti devam ettirmesinden ise çok memnunuz. Çünkü bazen bir ürünü satın alıyorsunuz ve herhangi bir sorun yaşadığınızda çözüm bulamıyorsunuz. Sktech ise bu anlamda verdiği teknik destek ve yetkili servisi ile müşterinin daima yanında olan bir firma.’’