PATNOS’TA ESİN YAPI RÜZGARLARI ESİYOR

PATNOS’TA ESİN YAPI RÜZGARLARI ESİYOR

PATNOS’TA ESİN YAPI RÜZGARLARI ESİYOR

 Ağrı Patnoslu iş adamlarımızdan, hemşerimiz Mahmut ESİN, İstanbul’da olduğu gibi Patnos’ta da birçok projeye imza atmaya devam ediyor.

 Mahmut ESİN, Esin yapı olarak başarılı yollar ile izlediği yönetim kurulu hikayesini Ağrı Yaşam Gazetesine anlattı.

‘’ESİN YAPI 30 YILI AŞKIN SÜREDİR FAALİYET GÖSTERİYOR’’

 Mahmut ESİN, İnşaat sektörüne 20 yılı aşkın süredir hizmet veren Esin Yapının kardeşleri ile bir araya gelerek kurulduğunu açıkladı. Kuruluşundan itibaren birçok önemli projelere imza atan Esin Yapının Bina, konut, işyeri, alışveriş merkezi ve turizm gibi inşaat sektörünün farklı dallarında deneyimleri olan ortaklıkları, inşaat ve yatırımlarını her alanda sürdürmeye başladıklarını önemle vurguladı.

‘’PATNOS’TA İNŞAATA BAŞLADIK’’

 Mahmut ESİN, kaliteli yaşam standartlarına uygun olarak iş yapmak Esin Yapının en önemli kaynağı olduğunu belirtti. Birçok iş adamı gibi ‘’Kazan Kazan’’ hesabı ile iş yapmadıklarını ifade eden Mahmut ESİN, ‘’biz tam tersini yaparız’’ dedi.

 Ağrı Patnos’ta 4 Blok’tan oluşan projeye başladıklarını, projenin talebe göre tamamlanacağını duyurdu. Tam hizmet anlayışı ile yenilikçi tasarımları ile dikkat çeken Patnos’ta yaptıkları projeyi, kısa zamanda faaliyete geçireceklerini bildirdi. Esin yapının sektörde farklı bir konum elde ettiğini açıkladı.

‘’HİZMET SEKTÖRÜYÜZ, EMEK VERİYORUZ’’
 
 Esin yapı yaptığı İnşaatlar ile ayrı bir tarz katmaya devam ediyor. Patnos’taki projesinde bu farkını gösteriyor, kapalı otoparkı olan lüks yapılar ile tam donanımlı bir siteyi Ağrılı hemşerilerimizin beğenisine sunuyorlar. 

 Mahmut ESİN son olarak konuşmasını şu şekilde tamamladı:

 ‘’Biz Hizmet sektörüyüz, emek veriyoruz, ilkelerimize uygun yapılar sunuyoruz, yaptığımız projeler depreme son derece dayanıklı projelerdir, bundan dolayı karşılığını da alıyoruz. Bütün patnoslu hemşerilerimizin gönlü rahat olsun. Esin YAPI her yerde var olmaya, Patnos için projelerine devam edecek.’’