GELENEKSEL OLARAK DÜZENLENEN AĞRI GECESİ BU YIL DA GÖZ KAMAŞTIRDI.

GELENEKSEL OLARAK DÜZENLENEN AĞRI GECESİ BU YIL DA GÖZ KAMAŞTIRDI.

GELENEKSEL OLARAK DÜZENLENEN AĞRI GECESİ BU YIL DA GÖZ KAMAŞTIRDI

 


İstanbul Ağrı Derneği Ağrılıları bir araya getirdi. İstanbul Ağrı Derneği Başkanı Nihat Adan tarafından organize edilen başta Ağrı ilimizin tüm siyasi partilerdeki milletvekilleri, ilçe ve belde belediye başkanları olmak üzere, İstanbul’da bulunan Ağrılılar Holiday İnn otelde bir araya gelerek tanışma ve dostluk yemeğinde bir araya geldi. Geleneksel olarak düzenlenen gece de bu yılda yoğun katılım gözlemlendi.

ÖNEMLİ İSİMLER GECEDE HAZIR BULUNDU,


Ağrı tanışma ve dostluk gecesine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı eski bakan Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, İl Başkanı Abbas Aydın, Eski Milletvekillilerinden Cemal Kaya, eski milletvekili Hanifi Alır, Ağrı Valisi Süleyman Elban, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, Tutak Belediye Başkanı Bülent Duru, İbrahim Çeçen, Mehmet Atmaca, Şemsettin Korkut, Yusuf Kalko, İbrahim Yasubuğa, Yavuz Öztürk, Mahmut Aral, Sabahattin Aydın, Murat Aydın, Kamil Özen, Nesim Çelik, Fikri Ay, Turan Timur, Mağsut Konyar, Tekin gümüş, Yılmaz Sarıçınar, Metin Esin, Vehbi Kış, Alp Tombul, Coşkun Çanoğlu, Akif Altıntaş, Fevzi Uğur, Umut Şevkatlı çok sayıda İşadamımız ve İl derneklerimiz başta olmak üzere iş, siyaset ve bürokrasi dünyasından bir çok önemli isim katıldı.

 


NİHAT ADAN “DOSTLUK, TANIŞMA VE KAYNAŞMA AMACIYLA BİR ARAYA GELDİK”


Geceyi düzenleyen Ağrı Derneği Başkanı tecrübeli sivil toplumcu Başkan Nihat Adan konuşmasında birlik ve beraberlik konusuna dikkat çekti. Adan “Hepimiz kardeşiz, hepimizin aynı ilin insanlarıyız. İnanın en büyük amaçlarımızdan bir tanesi birlik beraberlik ve kardeşliktir. Biz birbirimizi tanımak, tanışmak ve dost olarak bu yemeği organize etmeyi amaçladık. Ve inşallah daha güzle günlerde buluşacağız.

 


“SEÇİME YAKIN BÖYLE BİR GECE DÜZENLEMEMİZ TAMAMEN TESADÜFTÜR. BİZ SİYASET ÜSTÜ BİR DERNEĞİZ”

 


Seçime günler kala böyle bir gece düzenlenmesi ile ilgili oluşması muhtemel spekülasyonların ve yanlış anlamaların önüne geçmek için açıklama yapan Adan siyasi bir taraflarının bulunmadığını, gecenin çok önceden planlandığını ifade etti. Adan “Kesinlikle bu yaptığımız gece herhangi seçim organizasyonu değildir. Bu program seçim kararından önce belirlenmiş bir programdı. Seçim tekrarı dolayısı ile bu güne denk geldi. Bizim dernek olarak hiçbir kuruluş veya siyasi partiyle ilişkimiz yoktur. Ben hiçbir zamanda böyle bir oluşumun içine girmek istemedim. Plaket töreninde bir plaket anısında da bahseden Adan “Ben sayın Cumhurbaşkanımıza başbakanken bir plaket takdim etmiştim. O zaman bana dediler ki, bu plakette ne yazıyor diye. Bende “Büyükşehir Belediye Başkanı” yazıyor demiştim. O gün plaketi verememiştik. Nasip on yıl sonrası gün kıymetli iş adamımız İbrahim Çeçen’e de plaket hazırlamıştık. O gün verememiştik. Kendisi de uygun görürse, o gün hazırladığımız plaketimizi, bugün takdim etmek istiyoruz “dedi. Misafirler gecede Murat Yanık’ın türkü ve halaylarıyla doyasıya eğlendi ve oldukça iyi vakit geçirdikleri gözlemlendi. haber raşit yeldırım 

GELENEKSEL OLARAK DÜZENLENEN AĞRI GECESİ BU YIL DA GÖZ KAMAŞTIRDI.