PATNOS SPOR GECESİNDE SKANDA.

PATNOS SPOR GECESİNDE SKANDA.

PATNOS SPOR GECESİNDE SKANDAL
Geçtiğimiz pazar günü Pendik sosyal tesislerinde, Patnos Kulübüne destek gecesi düzenlendi.
Geceye birçok STK iş adamı ve siyasiler katıldı.
Geceye misafir olarak davet edilen Belediye Başkanları, ilk önce Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin bir konuşma geçekleştirdi. Cin konuşmasında 23 haziranda geçekleştirilecek olan ibb seçimlerine değinerek Partisi Ak Parti için katılımcılardan destek arzunu da dile getirdi ve konuşmasının tamamladıktan sonra sorunsuz bir şeklide kürsüden indi.
Daha sonra kürsüye davet edilen, gecenin davet edilen misafirlerinden Kadıköy Belediye Bakanı Şerdil Odabaşı, kendisine takdim edilen Patnos Spor atkısını taktığı ve konuşmasını yapmak üzere eline mikrofonu alıp konuşmasına hazırlandı. Başkan Şerdil Odabaşı tam konuşmasına başlayacaktı ki, o arada izleyicilerin arasında çıkıp gelen Ak Parti Belediye Meclis üyesi İdris Bilici Başkan Şerdil Odabaşına “burada siyasi konuma yapma, sadece selamlama konuşmasını yap ve bitir” şeklindeki telkini üzerine Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Odabaşı boynundaki atkıyı çıkarıp kürsüyü terk etti.
Salonda buz gibi bir havanın esmesine neden olan bu davranış üzerine tüm misafirler Belediye Başkanı Şerdil Odabaşı’nın peşinden salonu terk ettiler. Dışarıda Başkana yaşatılan bu olaydan dolayı üzgün olduklarını belirten Patnos Spor misafirlerine Başkan Şerdil Odabaşı “ben burada hiçbir misafire ve Patnos Sporlu kardeşlerime hele de Patnosluları kırgın değilim. Bir Akp linin bu şekilde parasını ben verdim ben istersem o şekilde konuşacaksınız şeklindeki telkinlerine ve dayatmalarını kabul etmem mümkün değildir. Ben bu dayatmadan dolayı solunu terk ettim. Dedi. HABER ZEKİ ERTOĞAN 

PATNOS SPOR GECESİNDE SKANDA.