Uçar Kardeşlerin Başarısı.

Uçar Kardeşlerin Başarısı.

Uçar Kardeşlerin Başarısı
Ağrı’lı iş adamı Kiyasettin Uçar’ın kurduğu aile şirketi Asel Örme Tekstil, tekstil sektöründe emin adımlarla yoluna devam ederken Ağrı’yı da unutmadı. 
Türkiye ekonomisinin dinamosu konumundaki İstanbul da, tekstil sektöründe uzun bir geçmişe ve deneyime sahip olan şirket, Kiyasettin UÇAR önderliğinde, oğulları avukat Cahit Uçar ve Sefa Uçar ile birlikte aile şirketi olarak emin adımlarla ilerliyor. 

 

 

 

‘’KALİTE’’ İLE ÖNE ÇIKIYORUZ
En çok önem verdikleri şeyin kaliteli ürün üretmek olduğunu belirten Cahit Uçar, ‘’Alternatif piyasalar tarafımızca takip edilmekte olup, ülkemize ve özellikle bölgemize nasıl fayda sağlayabileceğimizin gayreti içerisindeyiz. Kuruluş misyonumuzun temelinde KALİTE yatmaktadır. İlk günden bu aşamaya kadar kalitemiz sayesinde müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı temel felsefemiz olarak görüyoruz.’’ diye belirtti.

 

GÜZEL ŞEHRİMİZ AĞRI’YA GEREKEN DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ 


Hemşerilerine destek olmak istediklerini söyleyen Cahit Uçar, ‘’ Hemşerilerimizle olabildiğince temas kurarak şehrimize, şehrimizin insanlarına faydalı olmak istiyoruz. Gerek birlikte çalışma gerekse dernekler vasıtasıyla üzerimize düşen görevleri memnuniyetle yerine getirme çabası içerisindeyiz. Bu noktada güzel şehrimiz olan Ağrı’mıza gereken desteği vermeye hazır olduğumuzu ayrıca bunun bir lütuf değil şehrimize ve hemşerilerimize bir mecburiyet olduğunun altını çizmek gerekir. Tüm bu samimi düşüncelerimizle emin adımlarla yolumuza devam etmeyi temenni ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde, milletimiz için en doğrusu ve faydalısı hangisi ise o doğrultuda çalışmalıyız.’’ Dedi.

 

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖNCELİĞİMİZ
Müşteri beklentisini karşılamayı ilke edindiklerinden bahseden Cahit Uçar ayrıca, ‘’Örme kumaş sektörünün de yakından bildiği üzere ürünlerimiz arasında ribana, süprem, iki iplik, üç iplik, kaşkorse, pike, lakost, selanik, çelikli ribana, Çelikli interlok, vanize kumaşlar vs. bulunmaktadır. Bu çerçevede güvene dayalı, müşteri memnuniyeti öncelikli ve kalite esaslı üretimimiz hızla devam etmektedir. ‘’HABER ZEKİ ERTOĞAN

Uçar Kardeşlerin Başarısı.