BAL LİGİNE YÜKSELEN PATNOSSPOR KLUBÜ İFTAR YEMEĞİ VERDİ .

BAL LİGİNE YÜKSELEN PATNOSSPOR KLUBÜ İFTAR YEMEĞİ VERDİ .

NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLARAK BAL LİGİNE YÜKSELEN PATNOSSPOR KLUBÜ İFTAR YEMEĞİ VERDİ 

 


İyi bir sezon geçirerek ligi namağlup şampiyon olarak tamamlayan ve BAL ligine yükselen Patnosspor Klübü adına Başkan Çetin Tezcan iftar yemeği verdi. Namağlup şampiyon olan tek takım olarak önemli bir ünvan elde eden Patnosspor’un Avcılar Mevlana Cafe’de düzenlenen iftar yemeğinde Ağrı ve Patnos eşrafından bir çok önde gelen isim katıldı. İş adamları sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi ve bürokratların ile çok sayıda hemşerimizin katıldığı iftar yemeğinde destek mesajları verildi. İş adamı ve STK temsilcileri Patnosspor’u tebrik ederek maddi manevi desteklerinin tam olduğunu ifade ettiler. Yemeğin ardından Patnospor Kulüp Başkanı Çetin Tezcan iş adamlarına desteklerinden ötürü plaket verdi. 

 

 

KULÜP BAŞKANI ÇETİN TEZCAN “PATNOSSPORU DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

 

 


İftar yemeğinde konuşma yapan Patnosspor Kulübü Başkanı Çetin Tezcan başarı sözü verdi. Tezcan “Spor bizim için çok önemli. Gençlerimiz bir sorumluluk sahibi oluyorlar, uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklardan korunuyorlar. Gençlerimiz alın teriyle, bilek hakkıyla şampiyon olarak bizleri gururlandırdı. Bu süreçten sonra da her zaman kulübümüzü ileri taşıyacağız. Şeffaf ve güvenilir bir yönetim anlayışıyla çıktığımız bu yolda ilkelerimizden asla vazgeçmeden ilerleyeceğiz. ” Dedi. 

 

 


PATNOSSPOR ONURSAL BAŞKANI İŞ ADAMI METİN KILIÇ “HEPİMİZ AYNI YERDEN GELDİK, AYNI HAVAYI TENEFFÜS EDİYORUZ”

 

 


Ankara’da faaliyet gösteren Patnospor Onursal Başkanı iş adamı Metin Kılıç ise konuşmasında birlik ve beraberliğe dikkat çekti.  Kılıç “Onursal Başkanlığa layık gördüğünüz için gurur ve kıvanç duydum. Dün olduğu gibi yarın da kulübümüze desteğimiz tam olacak. Ayrımız gayrımız yok hepimiz Ağrı’dan, Patnos’tan geldik buralara. Çalışarak bir yerlere geldik. Aynı havayı teneffüs ediyoruz. Desteğimiz tam, birliğimiz sağlam olmalı” dedi.

 

 


DERNEKLER FEDERASYONU BAŞKANI OSMAN DİNÇER “TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ”

 

 


Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Dinçer bu şampiyonluk, bu gurur yalnızca Patnos’un değil Ağrı’nın da bir başarısı, gururudur dedi. Dinçer “Patnoslu, Doğubayazıtlısı, Diyadinlisi her nereden olursak olalım Ağrımızın bu güzide takımını desteklemeliyiz. “ diyerek birlik mesajı verdi.

 

 

İSTANBUL PATNOSLULAR KÜLTÜR DERNEĞİ İSPAK BAŞKANI ZEKİ KEŞAN “BEN KULÜBÜMÜZE HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIM

 

 

ŞİMDİLİK 5000 LİRA BAĞIŞTA BULUNUYORUM”

 


İSPAK Dernek Başkanı Zeki Keşan da kısa bir konuşma yaparak Patnosspor’a 5000 lira bağışta bulundu. Keşan “Söyleyeceklerim kısa. Takımımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Desteğimiz tam olacak. Şimdilik 5000 lira takımımıza katkıda bulunuyorum” dedi.

 

 


HANİ BABA DERNEK BAŞKANI YUNUS BERKET “BÖYLESİ ÖNEMLİ BİR BAŞARIDA GÖNÜL İSTERDİKİ DAHA KALABALIK OLSAYDIK”

 


Hani Baba Derneği Başkanı Yunus Berket de takımı tebrik ederek destek mesajı verdi. Berket “herkes destek olursa başarılar daim olur. Ayrı gayrı yok başarının etrafında kenetlenmeliyiz. Hepimiz Patnosluyuz hepimiz Patnossporluyuz. Oyuncularımızı, teknik heyeti ve yönetimi tebrik ederim.” Dedi. 

 

 


İŞ ADAMI YILMAZ SARIÇINAR “SOĞUK İKLİMİN GÜZEL İNSANLARINI SAYGI İLE SELAMLAR TAKIMIMIZI TEBRİK EDERİM”

 


Ağrılı önde gelen iş adamlarından Yılmaz Sarıçınar takım ve STK’lara teşekkür etti. Sarıçınar “ Böyle bir arada olmak ve bu tabloyu görmek beni inanılmaz gururlandırdı. STK’larımız iyi çalışıyor kendilerne teşekkür ediyorum. Hepimiz soğuk iklimden geldik ama kalbimiz yüreğimiz olabildiğine sıcak. Selam eder, kulübümüzün başarılarının devamını dilerim. “ dedi

 


MARMARA FEDERASYONU BAŞKANI MİRZE MEHMET TAŞDEMİR “BÖYLESİ ÖNEMLİ BİR BAŞARIDA GÖNÜL İSTERDİKİ DAHA KALABALIK OLSAYDIK”

 


Marmara Federasyonu Başkanı Mirze Mehmet Taşdemir takımı tebrik etti ancak biraz da  sitemde bulundu. Taşdemir “Böylesi önemli bir başarı Ağrı’nın sporu için önemli bir adım. Gönül isterdiki dostlar daha çok katkı sağlayıp teşrif etselerdi. Katılan herkese çok teşekkür ederim.  Bir arada olmak ayrıca gurur verici. Takımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

 

 

PATNOS DERNEĞİ BAŞKANI BURHAN ÖNAÇ “TAKIMIZA DESTEĞİMİZ TAM”

 


Kulüp Başkanı Çetin Tezcan’ın verdiği iftar yemeği için teşekkür eden Patnos Dernek Başkanı Burhan Önaç “Öncelikle tüm değerli hemşeri ve dostlarımıza iftar yemeğine katıldığı için teşekkür ederim. Patnossporumuzun bu başarısı hepimizi gururlandırdı. Kendilerine dernek olarak desteğimiz tam. Kulüp başkanımız sayın Çetin Tezcan’a teşekkür eder, tüm misafirlerimize saygılarımı sunarım.” Dedi.

 

 

İŞ ADAMI KENAN GÜMÜŞ’DEN PATNOSSPORA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

 


Trakya Yemek A.Ş’ bin sahibi iş adamı hemşerimiz Kenan Gümüş tüm Patnosluların sevdası Patnossporumuza maddi ve manevi desteğimiz hiç kesilmeyecek. Hep destek tam destek dedi. 
HABER ZEKİ ERTOĞAN RAŞİT YILDIRIM

BAL LİGİNE YÜKSELEN PATNOSSPOR KLUBÜ İFTAR YEMEĞİ VERDİ .