BAŞKANI ZEKİ KEŞAN İFTAR YEMEĞİ VERDİ.

 BAŞKANI ZEKİ KEŞAN İFTAR YEMEĞİ VERDİ.

İSPAK – İSTANBUL PATNOS KÜLTÜR, SOSYAL VE DAYANIŞMA DERNEĞİ BAŞKANI ZEKİ KEŞAN İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Kısa adı İSPAK olan İstanbul Patnos Kültür Sosyal ve Dayanışma Derneği başkanı Zeki Keşan iftar yemeği verdi.  Derneği İstanbul Kıraç’ta bulunan binasında gerçekleşen iftar yemeğine oldukça yoğun katılım gözlendi. İş, siyaset, bürokrasi ve sivil toplum kuruluşlarından bir çok isim yemekte hazır bulundu. Çok sayıda Ağrılı ve Patnoslu hemşehrimizin katıldığı iftar yemeğinde önemli mesajlar verildi. İSPAK Derneği Başkanı Zeki Keşan , Patnoslular Derneği eski Başkanı Cesim Yalçın ve Patnoslular Derneği Başkanı Burhan Önaç misafirlere hitap ederek önemli konulara değindiler.

 

CESİM YALÇIN “AMAÇ VE HEDEFLERİ AYNI OLAN İKİ PATNOS DERNEĞİ BİRLEŞMELİ”

 


Konuşma yapan Patnoslular Derneği eski Başkanı Cesim Yalçın “Malumunuz üzere Patnoslular Derneği eski başkanıyım. Bizim derneklerimizin amaç ve hedefleri ortaktır. Gençlerimize sahip çıkmalı, onları sahipsiz bırakmamalıyız. Sosyalleşmeyi, dayanışmayı elden bırakmamalıyız.  Bu ortak hedefler için kurulan her iki dernek  yerine tek dernek amaçların gerçekleştirilmesinde daha verimli olacaktır. Birlik beraberlik adına önemli bir olay olur.” Dedi.

 


BURHAN ÖNAÇ “DERNEKLERİMİZ NE KADAR ÇOĞALIRSA O KADAR GÜÇLÜ OLURUZ”


Dernek ve Dernekçilik hakkında önemli sözler söyleyen Patnoslular Derneği Başkanı Burhan Önaç “Derneklerimizin sayısı artmalı. Sayı arttıkça daha güçlü görünürüz. Amaç ve hedeflerimiz belli. Hepimiz hizmet için buradayız.” Dedi. 

 

ZEKİ KEŞAN “MAALESEF AŞİRET DERNEĞİ ALGISI OLUŞTU”

 


Bir özeleştiri gerçekleştiren Zeki Keşan konuşmasında çok önemli konulara değindi. Keşan “Bizim derneğimiz yani İSPAK maalesef aşiret derneği durumundadır. Ancak bu dernek olmadığımız ve hizmet etmediğimiz anlamına gelmez. Bir an önce bu algıyı kırıp herkesle kucaklaşmak gerekiyor. Ayrıca Tüm misafirlere katılımları çok teşekkür eder tekrardan hoş geldiniz demek isterim” dedi.    
HABER RAŞİT YILDIRIM ZEKİ ERDOTAN 

 BAŞKANI ZEKİ KEŞAN İFTAR YEMEĞİ VERDİ.