CEMALETTİN ÖZTÜRK ‘TEN BÖLÜKBAŞI DERNEĞİNE DEV YATIRIM.

CEMALETTİN ÖZTÜRK ‘TEN BÖLÜKBAŞI DERNEĞİNE DEV YATIRIM.

CEMALETTİN ÖZTÜRK ‘TEN BÖLÜKBAŞI DERNEĞİNE DEV YATIRIM

 

       ‘‘Sayın Vekillerim, Değerli İlçe Başkanım, Kıymetli komşularım, İstanbul’ da Bölükbaşı Derneğinin yeri olduğu için mutluyum’’ diye konuşmalarına başlayan Ağrı’ lı iş adamlarımızdan Cemalettin ÖZTÜRK, kendisini Bölükbaşı’na adamış biri olduğunu söyledi. ÖZTÜRK, Eski simi YAYLADÜZÜ, yeni ismi Bölükbaşı olan derneğe 250.000 TL’lik dev yatırımı faaliyete geçirdi.

 

‘’BELDEDE İLK İZİN ALAN BİZİZ’’

 

     Ali Yerlikaya zamanında köye ilkokulun yapıldığını hatırlatan Cemalettin ÖZTÜRK, o zamanlar yatılı bölge okulu yapma kararı aldığını, Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakan olduğu dönemlerde izin alamadığını ifade etti. Ağrı Valimiz Ali Yerlikaya’ya hayalinin devam ettiğini hatırlatması üzerine sayın Vali Yerlikaya’nın desteği ile Ankara’ dan uzun zaman sonra izin çıktığını bildiren ÖZTÜRK  lise yapılması için ilk izni alan kendileri olduğunu vurguladı.

 

‘’120 KİLOMETRE 5 YILIMI ALDI’’

 

  Bunun yanı sıra Ağrı’daki faaliyetlerini dile getiren ÖZTÜRK, ‘’ Ağrı’da ilk sıcak asfaltı da biz yaptık. Bölükbaşı yaylalarının hepsine yol yaptık.’’ Diyerek, Bölükbaşı yaylalarına araba girmeyen yol olmadığının altını çizdi.

 

Yayladüzü’nün 300 arazilik bir köy olduğunu söyleyen ÖZTÜRK, resmi kayıtlara göre 2.500 kişilik bir nüfusun göç ettiğini, bu göç edenlerden hiç kimsenin siyasi cezası olmadığını, suça karışmadığını önemle vurguladı. Böyle bir köyün her şeyin en güzelini hak ettiğini savundu. Sevgi ve saygılarını sunarak 150.000 TL dev yatırımda bulundu. HABER ZEKİ ERTOĞAN

CEMALETTİN ÖZTÜRK ‘TEN BÖLÜKBAŞI DERNEĞİNE DEV YATIRIM.