TÜM DÜNYA ÇORABINI SUAT ÖZTÜRK’ÜN ERBOS FİRMASINDAN GİYİNİYOR.

TÜM DÜNYA ÇORABINI SUAT ÖZTÜRK’ÜN ERBOS FİRMASINDAN GİYİNİYOR.

TÜM DÜNYA ÇORABINI SUAT ÖZTÜRK’ÜN ERBOS FİRMASINDAN GİYİNİYOR

İstanbul Sultangazi’den Türkiye ve tüm dünyaya çorap ihracatı yapan Erbos Çorap Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ile çeşitli konularda küçük bir söyleşi yaptık.  Değerli iş adamı hemşerimiz Suat Öztürk Sultangazi’de bulunan fabrikasında binlerce işçiye istihdam ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlıyor. Çorap üretiminde öncü olduklarını ve tüm kıtalarda onlarca ülkeye ihracat yaptıklarını ifade eden Öztürk sektörde öncü olduklarını ifade etti. Ülke ekonomisine ihracat bağlamında önemli katkı sağladıklarını da söyleyen Öztürk “başarımızın ardında memleket sevgisi var” dedi.

Çorap üretiminde sektörde zirveyi kimseyle paylaşmayan Erbos Çorap’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını hemşerimiz Suat Öztürk yürütüyor. Çorap üretiminde pazarın önemli bir bölümüne sahip olduklarını söyleyen Öztürk küresel çapta bir firma olduklarına dikkat çekti. Ayrıca istihdam sağlayarak ülkenin ekonomik olarak zor günlerden geçtiği böyle bir zamanda binlerce işçiye ekmek kapısı olmanın gururunu yaşadıklarını, çalışanlarım mutluysa ben de mutluyum diyerek  ifade ediyor.

SİVİL TOPLUM FAALİYETLERİNİN ARTIRILMASI ŞART

Erbos Çorap Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk iş adamı olmasının yanı sıra sivil toplum faaliyetlerini de yakından takip eden bir toplum adamı.  Elinden geldiğince Ağrılı hemşerilere her konuda destek olduğunu söyleyen Öztürk şunları kaydetti “Toplum olarak birlik olmak, dayanışmak ve paylaşmak gerek. Bir başına, yalnız, bireysel çıkar ve hareketlerle bir yerlere varamayız. Sivil toplum faaliyetleri artırılmalı. Birileri ne de olsa bunu yürütüyor deyip geride kalmamalı. Maddi destek sunmayan manevi de olsa destek vermeli. Güçlü bir toplum olmak karşılıklı anlaşma ve işbirliğinden geçiyor. El birliği ile Ağrılılar olarak hedeflediğimiz yerlere hep beraber ulaşacağız.” Dedi. ZEKİ ERTOĞAN

TÜM DÜNYA ÇORABINI SUAT ÖZTÜRK’ÜN ERBOS FİRMASINDAN GİYİNİYOR.