HİZMET AŞIĞI BİR AĞRILI : BEKİR ÖNER.

HİZMET AŞIĞI BİR AĞRILI : BEKİR ÖNER.

HİZMET AŞIĞI BİR AĞRILI : BEKİR ÖNER

 

Ağrı’nın en eski esnaf ve tüccarlarından, dürüst ve ilkeli ticaret anlayışıyla hemşeriler arasında derin izler bırakmış iş adamı hemşerimiz Bekir Öner ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdik. Hal komisyonculuğu alanında önemli işler yapan, 3 adet sebze meyve komisyon mağazasıyla önemli işler gerçekleştiren hemşerimiz daha sonra Bursa merkezli  Zilan Grup’u kurarak tekstil sektörüne girerek adından söz ettirmeye devam etmiş. Başarılı iş yaşantısının yanı sıra hemşerilerime nasıl faydalı olurum diye arayışa girişen Bekir Öner çareyi siyasette bularak tamamen hizmet maksadıyla siyasete adım atmış ve hala aktif siyasette çalışmalarını yürütmektedir.

 

SİYASET TAMAMEN HİZMET AMAÇLI BİR YOLDU; ZORDU, ÇETİNDİ AMA HEMŞERİLERİM İÇİN DEĞERDİ

 

Siyasi yaşantısına dair önemli bilgiler veren Bekir Öner topluma hizmet vurgusu yaptı. Öner : Siyaset benim için hizmetin en kısa yoluydu. Bir şekilde münferit olarak her zaman hemşerilerimin yanında oldum. Çünkü ben de gurbette bir Ağrılıyım. Siyasete adım atmak konusunda tereddütlüydüm, zor, çetin biyoldu ama hemşerilerim için değer dedim. Ve yola koyuldum. Sağolsunlar büyük destek gösterdiler. Ben de elimden geldiğince onlara hizmet ettim ve hala daha etmekteyim. Metropollerde güçlü olmak için bu gibi platformlarda söz sahibi olmak şart. Benim sözüm onların sözü ben onlardan aldığım güçle bir yerlere ulaştım.” Dedi.

 

GURBETTE OLANIN HALİNDEN GURBETTE OLAN ANLAR

 

Büyükşehirlerde toplumsal yağılanmaya da değinen hemşerimiz önemli konulara dikkat çekere, birlik vurgusu yaptı. Öner : Büyükşehirlerde son zamanlarda olumlu anlamda dayanışma ve bütünleşme görüyorum eskiye nazaran bilinçleniyoruz. Birlik olmayan, dayanışmayan toplumları büyükşehir yutar maalesef bu klişe tabir gerçekliğini koruyor. Sivil toplum faaliyetleri henüz istenilen seviye de olmasa da olumlu seyrediyor. İnşallah ben de elimden geldiğince her zaman hemşerilerimin yanında olmaya devam edeceğim. RAŞİT YILDIRIM ZEKİ ERTOĞAN

HİZMET AŞIĞI BİR AĞRILI : BEKİR ÖNER.