DİLOVASI’NDA KURUCU BAŞKAN YENİDEN ADAY ERCAN DALKILIÇ “BİZİM AMACIMIZ HİZMET”

DİLOVASI’NDA KURUCU BAŞKAN YENİDEN ADAY ERCAN DALKILIÇ “BİZİM AMACIMIZ HİZMET”


DİLOVASI’NDA KURUCU BAŞKAN YENİDEN ADAY
ERCAN DALKILIÇ “BİZİM AMACIMIZ HİZMET”


2019 yerel seçimlere az bir süre kalırken Dilovası’nda beklenen isim Erdal Dalkılıç göreve yeniden aday. Dilovası belediyesi kurucu başkanı Ercan Dalkılıç Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı olarak çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Dilovası tarihinde önemli hizmet ve projelere imza atan ve halk tarafından proje adamı olarak bilinen Dalkılıç, Dilovası sakinlerinin ısrarı üzerine yeniden aday olduğunu dile getirerek mutlak hizmet parolasıyla göreve talibim dedi. 


“BEN DE BİR DİLOVASI SAKİNİYİM, DİLOVASININ İSTEĞİ BENİM İSTEĞİMDİR”


Yerel seçimlerde seçildiği takdirde daha yaşanabilir ve daha modern bir Dilovası için önemli proje ve yatırım planlarını açıklayan Dalkılıç, seçmene güveninin tam olduğunu söyledi. Dalkılıç şunları kaydetti “Büyük emeklerle, adeta bebek büyütür gibi bir hassasiyetle büyüttüğümüz güzide ilçemiz Dilovası’na karşı vazifemiz henüz bitmiş değil. Geçmişte Dilovası sakinlerinin tüm talep, beklenti ve isteklerini mutlak bir hizmet aşkı ve bilinciyle en başta bir Dilovalı bilinciyle yerine getirmek için çalıştık. Kimseyi kırmadık, incitmedik, ötekileştirmedik. Dün nasıl yaptıysak yarın da yine aynı bilinç ve özveri ile çalışmalarımızı sürdürecek, Dilovası’nı hakettiği yerlere hep beraber, el birliğiyle taşıyacağız dedi.    
“BENİM TEMİNATIM DİLOVASI HALKININ ESKİDEN BERİ BANA GÖSTERDİĞİ TEVECCÜHTÜR”
“Ben Dilovası belediyesi kurucu başkanı olarak yola çıktığımda değerli hemşerilerim büyük bir teveccüh göstererek başkanlığa layık gördüler. Dilovası’nı başta da belirttiğim gibi dikkat, hassasiyet ve adeta gözümüzden sakınarak bir yerlere getirmeye çalıştık. Önemli hizmet ve projeleri halkımıza layık olmak, teveccühlerine karşılık olarak sunduk. Dün olduğu gibi bugün de görüyorum ki şahsıma yönelik büyük bir sevgi besliyor ve bunu her fırsatta dile getiriyorlar. Geçmişte yaptığım hizmetlerin sağlamasını böyle yapıyorum. Demek ki beklentiyi karşılamış, onlara beklediği gibi hizmet vermişiz ki böyle bir davranış gösteriyorlar.  Bu adaylık sürecinde de herhangi bir düşüncem yokken, Dilovası sakinlerinin bu sevgileri ve ısrarlı teklifleri üzerine yola çıktım. İnanıyorum ki Dilovalı hemşerilerimiz ile birlikte daha çok çalışacak ve hizmet üreteceğiz.” Dedi.  
RAŞİT YILDIRIM ZEKİ ERTOĞAN

DİLOVASI’NDA KURUCU BAŞKAN YENİDEN ADAY ERCAN DALKILIÇ “BİZİM AMACIMIZ HİZMET”