AĞRILILARIN DOSTLAR BULUŞMASI GECESİ BURSA’YA DAMGA VURDU.

AĞRILILARIN DOSTLAR BULUŞMASI GECESİ BURSA’YA DAMGA VURDU.

AĞRILILARIN DOSTLAR BULUŞMASI GECESİ BURSA’YA DAMGA VURDU


Bursa Ağrı ili ve ilçeleri Derneği’nin katkıları ve organizasyonuyla düzenlenen geleneksel dostlar buluşması gecesine ilgi büyüktü. Şehir merkezinde yer alan Prenses Düğün Sarayı’nda düzenlenen ve Bursa’ya damga vuran gecede iş, siyaset, sanat, bürokrasi ve sivil toplum dünyasından bir çok önde gelen isim hazır bulundu. Şölen havasında geçen gecede doyasıya eğlenen ve sohbet etme fırsatı bulan Ağrılılar unutulmaz anlar yaşadılar. Gecede açık artırma ve çekilişler de düzenlenince birbirinden renkli anlar yaşandı. Satışa çıkarılan İshak Paşa Sarayı Tablolarına Ak Parti Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Alinur Aktaş 10.000 TL , CHP Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Bozbey 10.000 TL , Bursa milletvekili hemşerimiz Müfit Aydın 3000 TL,  CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı 3000 TL vererek sahip oldu. Katılımcılar da çekilişte bir çok ürüne sahip olarak derneğe destek de bulundular. Ağrı eski belediye başkanı Hasan Arslan, Marmara Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Mirze M. Taşdemir,  Konfederasyon Başkanı Mustafa Acar ve ev sahipliği adına Bursa Ağrı ili ve ilçeleri Derneği Başkanı Erhan Öztürk konuşma yaptı. 

İŞ DÜNYASINDAN GECEYE YOĞUN İLGİ


Sanatçı Murat Yanık’ın türkü ve şarkılarıyla dolu dolu bir gece geçiren ve doyasıya eğlenen misafirler arasında iş dünyasından oldukça yoğun bir katılım gözlemlendi. İş adamlarımızdan Ensari Hallaç, Yılmaz Sarıçınar, Resul Doğan, Latif Yalçınkaya, İhsan Kösedağı, Bemal Acar, Erol Demir, gecede göze çarpan isimlerdi. 


BURSA AĞRI İLİ VE İLÇELERİ DERNEĞİ BAŞKANI ERHAN ÖZTÜRK KONUŞMASINDA HOŞ GELDİN DİYEREK MİSAFİRLERE İLGİLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ


Geceye ev sahipliği yapan dernek başkanı Erhan Öztürk karşılama ve teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Öztürk konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaparak bu gibi buluşmaların önemine değindi. Öztürk “Dostlar buluşmasının adına yakışır bir şekilde dostça, kardeşce bir havada gerçekleştiğini görmek bana büyük mutluluk ve gurur veriyor. Bugün burada bulunan tüm misafirlerimize hoş geldin diyor ve bizleri yalnız bırakmadığı için gösterdikleri yoğun ilgiye teşekkür ediyorum. Bu gibi gece ve organizasyonlar dayanışma ve birliğimiz için önemli. Biz bu amaç ve maksatla bu geceyi planladık. Hangi siyasi parti, görüş düşünceden olursa olsun bizim için önemli olan Ağrı ve Ağrılılıktır.” Dedi.   
RAŞİT YILDIRIM  zeki ERTOĞAN 

AĞRILILARIN DOSTLAR BULUŞMASI GECESİ BURSA’YA DAMGA VURDU.