EMİN ÖZTÜRK’ÜN HALİSE YEMEĞİNE YOĞUN İLGİ

EMİN ÖZTÜRK’ÜN HALİSE YEMEĞİNE YOĞUN İLGİ

EMİN ÖZTÜRK’ÜN HALİSE YEMEĞİNE YOĞUN İLGİ

Zilan Grup Yönetim Kurulu Başkanı değerli hemşerimiz Emin Öztürk’ün geleneksel Halise yemeği verdi. İstanbul’un  Sultangazi ilçesinde bulunan Ahmedi Hani Derneği’nde verilen Halise Yemeğine iş, siyaset, bürokrasi ve STK temsilcileri ile bir çok vatandaş katıldı. AK Parti Sultangazi Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Dursun, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Erdal Uçar, Ağrı – Der Başkanı ve deneyimli sivil toplumcu Nihat Adan, Doğu ve Güneydoğu Dernekleri Konfederasyonu Başkanı Seyit Ateş, Ataşehir Ağrı Dernek Başkanı Ebubekir Tanrıkulu, Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Osman Dinçer, İş adamları Yavuz Öztürk,  Ahmet Öztürk, Yılmaz Sarıçınar ve Bayram Döger yemekte hazır bulundu.

AHMED-İ HANİ DERNEK BAŞKANI YUNUS BEKRET : HALİSENİN RUHUNA YAKIŞIR BİRLİK BERABERLİK DOLU BİR YEMEK OLDU

Yemeğe ev sahipliği yapan Ahmed-i Hani Derneği Başkanı Yunus Bekret ev sahipliği adına yaptığı konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine değindi. Bekret : “Halise birlik beraberlik dayanışma demek. Bugün burada birçok hemşerimiz halise yemeğimizde hazır bulunarak bizleri mutlu etti. Amacımız bu dayanışmayı ve birlikteliği kalıcı hale getirmek. Tüm misafirlerimize saygılarımı sunar, çok teşekkür ederim.” Dedi.

İŞ ADAMI EMİN ÖZTÜRK : BU TÜR ORGANİZASYONLARI SIKLAŞTIRMALIYIZ

Geleneksel halise yemeği vererek tüm Ağrılıları aynı masanın etrafında toplayan Zilan Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Emin Öztürk davete icabet eden, zaruri sebeplerden ötürü gelemeyen tüm herkese teşekkür etti. Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine değinen Öztürk şunları kaydetti. “Ağrı toplumu olarak bu dağınıklıktan kurtulmalıyız. Bugün bu yemekle beraber gördüm ki aslında birleşmeye, dayanışmaya hazırız ve bu birlikteliğimiz sağlamak için sadece bu tarz toplantıları artırmamız gerekiyor. Tekrardan tüm hemşerilerimize, tüm misafirlerimize, gelemeyen ancak ulaşarak teşekkürlerini sunan tüm herkese halise yemeğimize iştirak ettiği için teşekkür ederim.”

HABER RAŞİT YILDIRIM ZEKİ ERTOĞAN

EMİN ÖZTÜRK’ÜN HALİSE YEMEĞİNE YOĞUN İLGİ