ABDURRAHMAN YEL KÖYÜN ÇOCUKLARINI SEVİNCE BOĞDU.

ABDURRAHMAN YEL KÖYÜN ÇOCUKLARINI SEVİNCE BOĞDU.

ABDURRAHMAN YEL KÖYÜN ÇOCUKLARINI SEVİNCE BOĞDU

Bir birinden önemli projelere imza atarak sivil toplum alanında birçok çalışma gerçekleştiren hemşerimiz Abdurrahman Yel bu Ağrı merkeze bağlı Özveren Köyünde çocukların hayalini gerçekleştirdi. İstanbul Sultanbeyli ilçesinde bulunan Ağrı Özveren Köyü Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanlığını yürüten Abdurrahman Yel çocuklara oyun parkı kurdu. İçerisinde palmiye kaydırak, tırmanma duvarı, olimpik parkur, engelli parkur, rodeo simülatör, zıp zıp sahası ve birbirinden eğlenceli maskotlar bulunan oyun parkı açılışını gerçekleştiren Yel bu gibi projelerin artarak devam edeceğini söyledi.

Çocuklara armağan ettiği park için büyük mutluluk içerisinde olduğunu ifade eden Abdurrahman Yel konuşmasında köye hizmetlerinin bununla sınırlı kalmayacağını söyledi. Yel konuşmasına şöyle devam etti; "Köyümüze yaptığımız bu hizmet küçük yavrularımızın hem eğleneceği, hem öğreneceği bir tasarıma sahip. Parkımızda eğitici birçok oyun aracı bulunuyor. Elbette çocuklara yaptığımız parkımız aileleriyle beraber tüm köylülerimiz vakit geçirebileceği sosyal bir alan olarak da hizmet verecektir. Köyüme bu az bile. Hizmetlerimiz bununla da sınırlı kalmayacak köyümüze, köylülerimize bu gibi projeler sunmaya devam edeceğiz. Sağolsun köylülerimiz

 

BAŞKANİ ABDURRAHMAN YEL

 

 Sahip çıkıyor ve hizmetlerini esirgemiyorlar.” Dedi. Köye Kur'an kursu yaptı yaklaşık 8 kişi umreye yaptırdım

Park açılışına sivil toplum temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve köylüler katıldı.  Açılışın ardından köylüler köy yaylasında bulunan Balıklı Gölü ziyaret ederek doyası vakit geçirdi. Gurbette olan köylüler ise hasret giderek büyük sevinç yaşadıklarını ifade ettiler.

HABER : ZEKİ ERDOĞAN

ABDURRAHMAN YEL KÖYÜN ÇOCUKLARINI SEVİNCE BOĞDU.