NAZIM ÇİFTÇİ AĞRILI KANAAT ÖNDERLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ.

NAZIM ÇİFTÇİ AĞRILI KANAAT ÖNDERLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ.

NAZIM ÇİFTÇİ AĞRILI KANAAT ÖNDERLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ.
AĞRI’Lİ DOSTLAR BULUŞMASI

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partiler seçim çalışmalarına son hızla devam ediyor.

2019 seçim sürecinde farklı bir çalışma taktiği uygulayan AK Parti,en öncelikli olarak hemşehri buluşması adı altında siyasi çalışmalarla bütün bölgeleri katmak suretiyle yaygın bir çalışma şeklini gösterdi.


10 Şubat 2019 tarihinde Sancaktepe Bervaze Sosyal Tesislerinde STK ve kanaat önderleri buluşması adı altında istanbul Anadolu Yakası’ndaki Ağrı ili STK ve kanaat önderleri buluşması gerçekleştirdi.


SANCAKTEPE AK PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI NAZIM ÇİFTÇİ’NİN ORGANİZE ETTİĞİ 
kahvaltılı buluşma toplantısına AK Parti Sancaktepe belediye başkan adayı Şeyma döğücü ilçe başkanı Adil Kandemir Ağrı ili Konfederasyon başkanı Mustafa Acar Ağrı Eski Ak Parti belediye başkanı meclis üyesi aday adayları STK temsilcileri ve kanaat önderleri katıldı.


Organizasyonun açılış konuşmasını ev sahibi sıfatıyla Sancaktepe belediye meclis üyesi A. Adayı Genç iş adamı Nazım Çiftçi gerçekleştirdi. Nazım Çiftçi konuşmasında daha önce teşkilatta beraber siyaset yaptığı şimdiki Sancaktepe belediye başkan adayı Şeyma Döğücü’yü tanıtarak başladı, ” Sevgili Başkanım kıymetli Dostlarım bu Pazar günü evinizden ailenizden zamanınızı ayırarak bizimle burada birlikte olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Malumunuz Sancaktepe ilçe teşkilatında beraber siyaset yaptığımız başarılı avukat Şeyma döğücü hanımefendinin, Allah nasip ederse 31 marttaki seçimlerden sonra 1 Nisan’da Sancaktepe Belediye Başkanı olarak, şimdiye kadar ilçemizde yapılmış olan güzel hizmetler ivmesine yeni çok daha güzel hizmetler katarak başarılı olacağına İnancım sonsuzdur. Bu maksatla bu hizmet kervanında Bizler de sizler de kendilerinin yanında yer alacağımızı belirtmek isterim. Allah Başarılarını daim eylesin hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi.


Sırasıyla birer konuşma gerçekleştiren Ağrı eski belediye başkanı hasan ARASLAN
ve Ağrı Konfederasyon Başkanı Mustafa Acar’da siyasette, daha doğrusu yapılacak olan hizmet kervanında genç başarılı iş adamlarının da yer alması gerektiğinin ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Mustafa Acar, ”Gönül ister ki İstanbul’un hemen her ilçesinde bizleri temsilen hemşehrilerimizin bu siyaset kervanında aktif olarak yer almasıdır. Belki %100 istediğimiz gibi olmayacak ama azami ölçüde temsiliyeti bu kardeşlerimize de yer verileceğine inanıyorum” dedi. Daha sonra mikrofona davet edilen AK Parti Sancaktepe ilçe başkanı Adil Kandemir konuşmasında, ”Kıymetli Dostlar, değerli kardeşlerim bizden sizden birilerinin Siyasette yer alması elbette Bunlar çok kolay şeyler bir kişi kaç kişi sayı olarak bu siyaset kervanında isimleri bulundurmak malumunuz kolay ama en önemlisi olan en güzelini başarmak lazım. Siyasete bir isim olarak yer almak elbette güzel ancak önemli olan hep birlikte en güzel mirasımız olanı korumak lazım kardeşliğimizi birliğimizi ve beraberliğimizi hep dip diri tutmamız lazım. Malum bugünlere çok kolay gelmedik. Üniversitesinden, El Ezher’den mezun olduğumda gerçekten çok başarılıydım ve başarılı bir şekilde okulumu da bitirdim. Ancak o şartlarda kendi ülkemde mesleğimi icra edemedim. Dahası mesleğini icra edemediğim gibi büyük bir başarı özveri ile almış olduğum diplomam da iptal edildi. Yaşı Müsait olanlar bunu çok net bili ve o zamanları çok iyi hatırlarlar. hatta Sizler de çok iyi bilirsiniz ki az önce Nazım kardeşimizin Kürtçe selamlaması gibi bir tek kelime dahi Kürtçe söylemek ve konuşmak mümkün değildi. Ancak Sayın Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin büyük çalışma ve öz verileri ile bugün Geldiğimiz noktada rahatlıkla şunu söyleyebiliriz,yeniden kardeşliğimizi dostluğumuzun ne denli önemli olduğunu gördük” diyerek konuşmasını tamamladı. Daha sonra bir konuşma gerçekleştirilen AK Parti Sancaktepe belediye Başkan Adayı Avukat Şeyma Döğücü sahneye davet edildi. Döğücü, ”Elinizde bir imkanınız varsa ve istiyorsanız hizmet yapmak çok kolaydır.


Aslında 2019 yerel seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi gönülleri kazanmak Gönül belediyeciliği yapmak çok daha güzel çok daha anlamlıdır Sancaktepe’de hemen her sokağını caddesini biliyorum, neler yapılması gerektiğini de çok iyi biliyorum. İnşallah 1 Nisan’dan sonra yapılan hizmetin üzerine çok daha güzel hizmetler katarak gönülleri kazanarak hep birlikte Sancaktepe ilçemize başta olmak üzere, İstanbulumuza ve ülkemize hizmet etmek bizim için bir onur büyük bir zevk olacaktır. Bu Pazar sabahında bu kadar güzel dostum Ağrı’lı dostlarımızı burada görmekten onur duydum. Bu birlikteliğimizi bu kardeşliğimizi koruduğunuz sürece bizim için hiçbir endişe yoktur. Bugün burada siz değerli dostları görüyorum ya, şunu da çok iyi biliyorum hiçbirinizin sadece tek başına bir oyu yoktur. Sizlerin gönlünü kazandığınız ikna edebileceğiniz çok oyunuz vardır. Hatta çok dostumuz ve yakınınız vardır. Buraya kadar gelip bizleri dilediğiniz sofralarınıza dahil ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum Allah’a emanet olun.” dedi. Program, çekilen toplu fotoğraflarla sona erdi.

NAZIM ÇİFTÇİ AĞRILI KANAAT ÖNDERLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ.