İSTANBUL CHP ESENYURT BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI EROL TOPUZ.

İSTANBUL CHP ESENYURT BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI EROL TOPUZ.


İSTANBUL CHP ESENYURT BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI EROL TOPUZ


“SİYASETTE HEMŞERİLERİMİZE DESTEK OLABİLMEK, ONLARIN SESİ OLMAK İÇİN VARIM”


Sivil toplum faaliyetlerine sağladığı önemli katkılarla tanınan değerli hemşerimiz Erol Topuz Esenyurt İlçe Belediye Meclis Üyeliği için hazırlanıyor. Tutak Hosuna Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığını yürüten hemşerimiz Erol Topuz aynı zamanda Topuzlar Yapı Gayrimenkul’ün yönetim kurulu başkanlığını yapıyor. Toplumsal faaliyetlere eksiksiz katılarak Ağrı toplumumun birlik ve beraberliği adına önemli projelerde yer alan değerli hemşerimiz, Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt İlçe Belediye Meclis Üyesi adayı olarak bu toplumsal görevini, siyasi arenada yapmak hedefinde olduğunu vurguladı.”


EROL TOPUZ :“İŞLERİMİZ YOĞUN AMA HEMŞERİLERİMİZE DAHA BÜYÜK HİZMETLERİ SUNMAK İÇİN DÜNYA İŞLERİNDEN ÖDÜN VERMEK GEREKTİ” 


Adaylık süreci ile ilgili önemli noktalara değinen Erol Topuz hizmet amacıyla siyasette bulunduğunun altını çizerek elimden geldiğince hep bu yolda olacağım dedi. Topuz “İnşaat, gayrimenkul, yapı sektöründe firmamızla önemli projelere hayat veriyoruz. İşlerimiz çok yoğun ama millete hizmet gerek. Hemşerilerimin sesi olmak için siyasette böyle bir görevi üstlenmek istiyorum. Kendimizden, işimizden ödün vermek ekstra zaman harcamak yorucu olacak ama hemşerilerime bir nebze hizmet edebilirsem bu bana yeter, en büyük yorgunluklar geçer. Saygı ve sevgilerimi sunarım.” Dedi. HABER RAŞİT YILDIRIM


 

İSTANBUL CHP ESENYURT BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI EROL TOPUZ.