Merve ile Fehmi hayatını birleştirdi

Merve ile Fehmi hayatını birleştirdi

Merve ile Fehmi hayatını birleştirdi

Sultangazi’nin tanınmış ve saygın iş adamlarından Altınser Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Öztürk’ün oğlu Fehmi Öztürk muhteşem düğün töreniyle dünya evine girdi. Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Marmara Üniversitesi Tekstil Bölümü Başkanı Erkan İşgören genç çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Altınser Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Öztürk’ün oğlu Fehmi Öztürk hayatını Meryem (Karabayır) Öztürk ile birleştirdi. Sahra Sultan Düğün Sarayı’nda gerçekleşen düğüne, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Marmara Üniversitesi Tekstil Bölümü Başkanı Erkan İşgören, Ak Parti İlçe Başkanı av. Abdurrahman Dursun, STK temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Cahit Altunay kılarken, nikah şahitliği ise Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Marmara Üniversitesi Tekstil Bölümü Başkanı Erkan İşgören yaptı. Şahitler genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken İrfan Balkanlıoğlu ise evlilik cüzdanını Meryem Öztürk’e verdi.

Düğün töreninde konuşan Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sedat ve Suat Öztürk kardeşleri Bağcılar Kaymakamı olduğu dönemden itibaren tanıdığını belirterek “Öztürk kardeşler vatanına, milletine bağlı hayırsever insanlardır.” Dedi. Balkanoğlu, genç çifte üç çocuk tavsiyesinde de bulundu.

Merve ile Fehmi hayatını birleştirdi