FRANSA’DAN TÜRKİYE’YE GÖNÜL KÖPRÜSÜ:

FRANSA’DAN TÜRKİYE’YE GÖNÜL KÖPRÜSÜ:

 

FRANSA’DAN TÜRKİYE’YE GÖNÜL KÖPRÜSÜ:

YUNUS YAKUT

Fransa’ya giderek adını ticaret dünyasına altın harflerle yazdıran ağrılı iş adamı Yunus Yakut, Türkiye’de çeşitli yatırımlar yapmaya hazırlanıyor

Başarılı iş adamı Yunus Yakut, ticaret yapmak için gittiği Fransa’da ticaret dünyasına adını altın harflerle yazdırdı. Sayısız başarılara imza atan Yakut, şimdiler de Türkiye’ye geri dönerek ülkesine ve hemşerilerine faydalı olmak istiyor. Girişimci kimliği ile bilenen Yakut’un yurt dışında açtığı AVM, Düğün Salonu, Cafe ve Restorant olmak üzere çok sayıda iş yeri var.

Türkiye’ye dönerek özellikle ağrılıları kapsayacak yeni başarılara imza atmak isteyen başarılı iş adamı sürekli yükselen ticari başarısını sosyal platformlarla sentezleyerek hem ülke ekonomisini kalkınmasına, hem istihdam sorununun bir nebze çözülmesine hem de Ağrılıların toplum olarak birlik olmasını sağlamak amacıyla yeni projeler üretmek için Türkiye’de faaliyetlerini artırmak istiyor.

YETERKİ AĞRILILAR BİRLİK OLSUN

Başarılı iş adamı Yunus Yakut, Fransa’da yakaladığı başarı grafiğini ülkemizde de sürdürmek için bir süredir faaliyet yürütüyor. Bunu ilerletmek amacıyla yeni bir proje başlatan Yakut, özellikle İstanbul’da yaşayan ve oldukça yoğun bir kitleye sahip hemşerilerini aynı çatı altında birleşmeye davet ediyor. Yakut “Para, pul bunlar gelip geçici şeyler. Yurtdışında insan biraz daha anlıyor bir dost sesinin yumuşaklığını bir hemşeri yüzünün samimiyetini. Ben artık tüm Ağrılılarla iş yaparak yeri geldiğinde onlara istihdam sağlamak yeri geldiğinde ticaret yapmak ama mutlak suretle birlik beraberliği sağlamak amacıyla bir arada bulunmak istiyorum” dedi.

‘BİR VATANIM VAR, O DA TÜRKİYE’

Konuşmasında yabancı ülkeler de yaptığı yatırımların daha fazlasını Türkiye’de gerçekleştirmek istediğini belirten Yakut, “Benim bir tek vatanım var, oda Türkiye. Yıllarca yurt dışında çeşitli çalışmalara imza atarak, iş adamı kimliğimle yatırımlar yaptım. Ama artık ülkeme de faydalı olmak istiyorum. Birlik ve berabarliğin her zaman çok önemli olduğunu düşündüm. Bu açıdan hem sosyal hem kültürel hem de ticari olarak öz vatanımda iyi işler yapmak istiyorum” diye konuştu.

BİRLİK OLMAMIZ ŞART

“Birlik, beraberlik ve dayanışma ile bir toplum olma özelliği kazanan Ağrılılar yine aynı araçlarla geleceğe yürüyebilir” diyen Yakut, şunları kaydetti. İş ve ticaret birlik beraberlik için güçlü bağlar kurabileceğimiz bir araçtır. Kendi başınıza da bir çok başarı sağlayabilirsiniz ancak neden toplum da bundan faydalanmasın birlik beraberlik olmasın dedim. Ben tüm hemşerilerimi bir olmaya birlik olmaya çağırıyorum” dedi.


FRANSA’DAN TÜRKİYE’YE GÖNÜL KÖPRÜSÜ: