EKREM ÖZEN’İN MEVLİDİNE YOĞUN İLGİ

EKREM ÖZEN’İN MEVLİDİNE YOĞUN İLGİ

EKREM ÖZEN’İN MEVLİDİNE YOĞUN İLGİ


Geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan Ağrılı iş adamı Onur Grup’un kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Ekrem Özen’in mevlidi Florya Yeni Cami’de gerçekleşti. Mevlid programına iş, siyaset ve bürokrasi dünyasından bir çok önemli ismin yanı sıra çok sayıda Ağrılı katılım gösterdi. 


ÖZEN AİLESİ ADINA KEMAL ÖZEN’DEN TEŞEKKÜR
Değerli iş ve toplum adamı Ekrem Özen’in vefatının ardından Özen ailesi adına merhumun kardeşi Kemal Özen  bir teşekkür metni yayınladı. Özen ailesi teşekkür mesajında “Bu acılı günümüzde, yanımızda olan, taziyeye gelerek  acımıza ortak olan, telefonla, mesajla, sosyal medya kanalı ile üzüntülerini ileten, İş ortaklarımıza, Özen Grubun tüm emektar çalışanlarına, Basın yayın kuruluşlarına, hayır kurumlarına çelenk bağışında bulunan dostlarımıza, Sayın Ekram Özen’i kalbinde hisseden, uzakta da olsa yanımızda olduğunu hissettiren tüm dost ve akrabalarımıza desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Bu vesile ile değerli büyüğümüze Allah’tan rahmet, ailemize, grubumuza ve sektörümüze başsağlığı diliyoruz. Mekanının cennet olması duası ile…” dedi. 

BİR TOPLUM ADAMIYDI
Onur Grup ileçeşitli sektörlerde bir çok önemli başarılara imza atan Ekrem Özen, başarılı iş ve ticari kariyerinin yanı sıra toplumsal faaliyetlere gösterdiği ilgi ve destek ile de tanınıyordu. Mütevazi kimliği ile ön plana çıkan Özen dernek ve sivil toplum faaliyetlerinin önemine sık sık değinip toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın sağlanması için bir çok önemli projede bulunmuş, tüm ömrünü Ağrı ve Ağrılılar’a adamış bir toplum adamı olarak hafızalarda yer edindi. Ekrem Özen’e Allah’tan rahmet tüm ailesi, sevenleri ile Ağrılılar’a baş sağlığı dileriz.  

haber Raşit Yıldırım zeki ertoğan 

EKREM ÖZEN’İN MEVLİDİNE YOĞUN İLGİ