DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU KONFEDERASYONU’NUN SAHUR YEMEĞİNE VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU KONFEDERASYONU’NUN SAHUR YEMEĞİNE VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

 

DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU KONFEDERASYONU’NUN

SAHUR YEMEĞİNE VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

 

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Konfederasyonu’nun düzenlediği sahur yemeğinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan ile vatandaşlar bir araya geldi. Sahur programına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar iş, siyaset ve bürokrasi dünyasından birçok isimle sohbet etme fırsatı buldu. 

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Konfederasyonu’nun Ramazan ayı münasebetiyle gerçekleştirdiği etkinlikler aralıksız devam ediyor. Son olarak İstanbul Sultangazi’de düzenlenen Sahur programına halkın yoğun ilgisi gözlemlenirken iş, siyaset ve bürokrasi dünyasından birçok isim katıldı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Konfederasyonu Başkanı Seyit Ateş’in öncülüğünde Sultangazi Belediyesi iftar çadırında gerçekleşen sahur yemeğinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay başta olmak üzere parti temsilcileri, iş adamları, STK temsilcileri ile vatandaşlar bir araya geldi.

BAKAN FATMA BETÜL SAYAN’DAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Sahur yemeğinde vatandaşlarla sohbet eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan kısa bir konuşma yaparak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Bakan Sayan, birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşmanın önemine değinirken bu değerlerin sadece ramazanda sınırlı kalmaması tüm yıla yayılması temennisinde bulundu.

DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU KONFEDERASYONU BAŞKANI SEYİT ATEŞ : “TOPLUMUN HER NOKTASINDA VARIZ”

Konfederasyon Başkanı Seyit Ateş sahur yemeğine gösterilen ilgi sebebiyle memnuniyetini dile getirirken katılımcılara teşekkür etti. “Başta sayın bakanımız Fatma Betül Sayan ve Belediye Başkanımız Cahit Altunay bizleri kırmayarak manevi duyguları en kalbi hislerle yaşadığımız bu günlerde bizlerle bir araya geldiler. Biz konfederasyon olarak herkese gidiyoruz. Konfederasyonumuz Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da tüm il, ilçe, köy dernek ile federasyonlarını çatısı altında tutuyor. Birlik ve beraberliği önce sivil toplum örgütlenmemizde sağlayarak büyük bir adım attık. Eksiklerimizi tamamlayarak toplumun her noktasında tüm ihtiyaç sahiplerini ulaşarak görev ve vizyonumuzun tüm gerekliliklerini istisnasız yerine getiriyoruz. Birlikte nice ramazanlara ulaşmamız temennisi ile hepinizi saygı ile selamlıyorum” dedi. 


DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU KONFEDERASYONU’NUN SAHUR YEMEĞİNE VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ