O BİNA ELEŞKİRT'E KARA LEKE OLDU

O BİNA ELEŞKİRT'E KARA LEKE OLDU

O BİNA ELEŞKİRT'E KARA LEKE OLDU

Eleşkirt'te Bir Türlü yapılamayan harabe şeklindeki kapalı spor salonu inşaatı Eleşkirt'e kara leke olarak kaldı.

Yapımına 8 Ağustos 2010 tarihinde başlanılan ve 1 Aralık 2015 tarihi itibariyle hala yapılamayan Eleşkirt Kapalı spor salonun hali içler acısı durumda.

Kapalı spor salonun içinde ne ararsanız bulabilirsiniz denecek kadar rezalet içinde bir hal ile Gençlerin yapmaması gereken her şeyi yapabilecekleri bir ortam olarak kötü bir imaj yarattı.Bu rezalet haldeki binada bir çok oda bulunuyor ve neredeyse birçok oda da Bali ve Bira kutuları , kova, ve bir çok şey mevcut.Eğer birileri onları oraya keyfi olarak atmamışsa burada bu berbat haldeki binada bali kullananlar , içki içenler  var.İnşallah bunu yapanlar her şeyin en iyisine layık olan gençlerimiz ve çocuklarımız değildir .

İnşallah böyle sahipsiz kalan bir binada fuhuş yoktur dedirtecek kadar kötü bir imajı olan bu bina  ''bu sene de '' yapılamadı.

Bu binanın Temel atma töreninden bu güne kadar neden yapılmadığı ve neler yaşandığı ilgilendiğimiz bir konu değil.Bu saatten sonra neler yapılabilir Eleşkirt Halkına hakaret gibi duran bu rezalet nasıl temizlenir bununla ilgilenilmesi gerekiyor. 

Bu saatten sonra herkesin elini taşın altına koyarak kapalı spor salonu sorununu çözmesi gerekir.Yaz bitti Kışa girildi.Ve üstü açık olan bu atıl durumdaki binanın 5 yıldır kar,yağmur gibi yağışlar sonrasında ne kadar zarar gördüğü ,tamamlanması mı gerekiyor yoksa yıkılıp yeniden mi yapılması gerekiyor bununla ilgili olarak da yetkililerin çalışma başlatması ve en azında önümüzde ki yıl tamamlanması gerekiyor.

O binaya harcanan paranın Tüyü bitmemiş yetimin hakkını olduğuna olan inancımız ve bunun heba edilmesinin kabul edilir bir yanının olmadığı düşüncesiyle Bu konunun ısrarla takipçisi olup haberlerimizle sürekli olarak gündemde tutarak birilerinin sahip çıkacağına olan inancımızla gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

O BİNA ELEŞKİRT'E KARA LEKE OLDU
O BİNA ELEŞKİRT'E KARA LEKE OLDU
O BİNA ELEŞKİRT'E KARA LEKE OLDU