AYDIN VE ÇELİK AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

AYDIN VE ÇELİK AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

AYDIN VE ÇELİK AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Özaydın Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Aydın’ın oğlu Muhammed Aydın, Kaya İstanbul Otel’de düzenlenen ve 2 bine yakın davetlinin katıldığı görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

İstanbul Otel’de düzenlenen ve 2 bine yakın davetlinin katıldığı görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

 

Kaya İstanbul Otel’de düzenlenen düğün töreni ile yaşamlarını birleştiren Muhammed ve Zehra Aydın çiftinin düğün törenlerine Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ve Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’nın yanısıra çok sayıda davetli katıldı. Düğün töreninde sahne alan ünlü sanatçı Latif Doğan, ile YAKUP YAZICI davetlilere unutulmaz bir gece yaşatırken, davetliler genç çifte mutluluklar dilerken, Doğan’ın türküleri ile uzun süre halaylar çekip Aydın ve Çelik ailelerinin mutluluğuna ortak oldular.

 

 

 

 

 

DOSTLARI AYDIN AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADI

 

Özaydın Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Aydın’ın oğlu Muhammed Aydın ile Mehmet Naci Çelik’in kızı Zehra’nın dünya evine girdikleri muhteşem düğün töreninde Sebahattin Aydın kardeşleri ile birlikte davetlileri kapıda karşıladı. Düğün törenine

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ve Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’nın yanı sıra Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları Hayrettin Babahan ve Togay Çoban, Esenyurt Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, Beylikdüzü ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Seyithan İzsiz, Küçükçekmece Belediye Meclis Üyeleri Şenol Aras ve Ekrem Kaya, Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Yusuf Öztoprak, Kıraç Eski Belediye Başkanı Hamit Öncü, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Hukuk Komisyonu Başkanı Sibğetullah Şahin, Karcan Beton Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Karabayır, Arnavutköy Ağrılılar Derneği Başkanı İsmail Aksu, İyi Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Vural, Arnavutköy Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Fazıl Fidan, Diş Hekimi Selim Göral, çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ile Aydın ve Çelik ailelerinin aile dostları ve akrabaları katıldı.

 

 

 

Latif Doğan’dan halay şov

 

Heyecan ve mutluluğuna ortak olan tüm dostları ile tek tek ilgilenen Özaydın Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Aydın, böylesine mutlu bir günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlerine teşekkür etti. Ünlü sanatçı Latif Doğan ve Yakup Yazıcı’nın türküleri ile renk kattığı düğün töreninde davetliler doyumsuz bi gece yaşadı.

AYDIN VE ÇELİK AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ