BURSA AĞRILILAR DERNEĞİ DAYANIŞMA GECESİ HAFIZALARA KAZINACAK

BURSA AĞRILILAR DERNEĞİ DAYANIŞMA GECESİ HAFIZALARA KAZINACAK

BURSA AĞRILILAR DERNEĞİ DAYANIŞMA GECESİ HAFIZALARA KAZINACAK

Ülke genelinde Ağrı Dernekleri arasında en aktif derneklerden birisi olarak tanınan Bursa Ağrılılar Derneği’nin düzenlediği birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde izdiham yaşandı.  Bursa Orhangazi ilçesinde yer alan Prenses Düğün Salonunda gerçekleşen organizasyonda yoğun katılım sebebiyle misafirler yer bulmakta zorlandı. Dernek gecesine aralarında Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Türkiye Ağrılılar Konfederasyon Başkanı Mustafa Acar, Marmara Ağrı Dernekler Federasyonu Başkanı Mirsat Taşdemir, Sultanbeyli Ağrılılar Dernek  Başkanı Turan Timur, Sultanbeyli Emlakçılar Dernek Başkanı Erol Demir başta olmak üzere birçok Ağrılı önde gelen isim de hazır bulundu. Bursa ve çevre illerden onlarca Ağrılı’nın katıldığı gecede misafirler müzik gurubu Grup Çığ ve  sanatçılar Bahattin Aslan ile   Orhan Artan’ın seslendirdiği türkü ve halaylarla geç saatlere kadar doyasıya vakit geçirdi.

BAŞKAN ERHAN ÖZTÜRK TEŞEKKÜR ETTİ

Bursa Ağrılılar Derneği’nin başarsının mimarlarından Dernek Başkanı Erhan Öztürk katılımın yüksek olması ve gösterilen ilgi sebebiyle tüm misafirlere teşekkür etti. Öztürk “ Yoğun ilgi sebebiyle biz Ağrılıları bir bütün olarak görmek beni duygulandırdı. Derneğimiz hep yapıcı, birleştirici, bütünleştirici bir misyonda çalıştı ve hep öyle olacak. İnşallah birlik ve berbaerliğimizi kalıcı olarak sağlayana kadar görevimizin başındayız. Bundan sonra da bu tip dayanışma ve kaynaşma organizasyonlarını sıklıkla tekrarlayacağız. Tüm hemşerileri ve misafirlerimize katıldıkları için teşekkür ederim” Dedi.

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI EDEBALİ :

DERNEĞİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ

Bursa Ağrılılar Derneği dayanışma gecesinde bir çok ünlü isim hazır bulunurken bunlardan bir tanesi de aynı zamanda Ağrılı olan başarılı siyasetçi ve Yıldırım İlçe Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ydi. Edebali yaptığı konuşmasında organizasyon için Dernek Başkanı Erhan Öztürk’e teşekkür ederek şunları kaydetti  “ Bugün böylesi coşku dolu bir organizasyonda hemşerilerimle bir araya geldiğim için çok mutluyum. Dernek başkanımız sayın Erhan Öztürk’e böyle bir organizasyon düzenlediği için teşekkür ediyorum. Zaten bu denli aktif bir derneğin kurulması beni bir Ağrılı olarak çok gururlandırıyor. Bursa’da bulunan iş adamlarımızı ve sivil toplum faaliyetleri ve özellikle de derneğimizi yaşatmalı, desteğimizi esirgemeliyiz ki yükselişimizin önünde kimse duramasın. Tekrardan emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

 

 

BURSA AĞRILILAR DERNEĞİ DAYANIŞMA GECESİ HAFIZALARA KAZINACAK