GÜÇ BİR GÜÇ VERMEYE DEVAM EDİYOR

GÜÇ BİR GÜÇ VERMEYE DEVAM EDİYOR

GÜÇ BİR GÜÇ VERMEYE DEVAM EDİYOR

Bünyesinde birçok ünlü firmayı barındıran Güçlü İş Adamı Birliği (Güç-Bir) 10. Satış ve Tanıtım Organizasyonunu Rixos Sungate Beldibi’nde gerçekleştirdi. Ağrılı İs Adamı M.Nuri Salman,(Salteks) firmasıyla katıldı. Organizasyon boyunca 250 Milyon TL alış veriş yapıldığı öğrenildi.

Güçlü İş Adamı Birliği (Güç-Bir) 10. Satış ve Tanıtım Organizasyonu gerçekleştirdi. 

Antalya Kemer’de bulunan Rixos Sungate bu yıl onuncusu gerçekleşen yoğun katılımın olduğu organizasyon ziyaretçilerine 4 Nısanda kapılarını açtı. Organizasyon 8 Nisanda sona erdi.

Ağrılı İş Adamları da kendi firmalarıyla katılım sağladı. Latif Ceylan (Ceylan Kardeşler) M. Nuri Salman,(Salteks) , Turgut Doğan (Nurka Ankara) firmaları yerlerini aldı.

NURİ SALMAN: ÖNCÜ OLDUK

Organizasyona ilişkin Güçlü İş Adamı Birliği'nin Yönetim Kurlu Üyelerinden Nuri Salman, Değerlendirmelerde bulundu. 

Verimli geçtiğinin altını çizen Nuri Salman " Ülkemizde biliyorsunuz gerçekten bir kriz var. Ama biz bu krizi aşamamız için bireyler olarak bir şeyler yapmamız gerekiyor.  Bu ülkede ekonomiyi canlandırmamız gerekiyor. Var olan sorunlar karşısında yerimizde oturmamamız gerekiyor.  Onun için bazı şeylere öncü olmamız gerekiyor.  Bizler de bunun öncüsü olduk" dedi.

Daha büyük işlere imza atacaklarını belirten Nuri Salman "Anadolu'nun çeşitli yerlerinde ziyaretçilerimiz geldi. İlgiden memnunuz. Önümüzde bir gün var son gün hareketli geçer. Bundan sonrası için daha üst sekmende bir organizasyon gerçekleştireceğiz. Beklentimiz karşıladı" şeklinde konuştu.

 

LATİF CEYLAN: KÜRESEL KRİZİ GÜÇ BİR OLARAK AŞTIK

Ceylan Kardeşler firması adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanlarından Latif Ceylan ise  "Oyuncak ve birçok sektörde hizmet veriyoruz.  Tüm çeşitlerimiz ile buradayız. Malum küresel bir kriz var,  Buradaki amaç piyasaya bir canlılık getirmek. Fuardan çok memnunuz. Organize eden ekibimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

TURGUT DOĞAN VE NEŞET KOYUNCU’DAN ORGANİZASYON AÇIKLAMASI
 
10. Güç Bir ortaklarından Turgut Doğan ile 10. Satış ve Tanıtım Organizasyonunda, fuarın yapılış amacını konuştuk. Bu fuarın ülkemiz ticaretinin gelişimine büyük katkı sağladığını vurgulayan Doğan fuarın ülkemizin içinde bulunduğu zor günlerde ekonomiyi canlandırmak amacıyla düzenlendiğini kaydetti. 

Yaklaşık 150 Avrupa ve muhtelif Ortadoğu ülkelerinden gelenler ile birlikte yerli firmalarla beraber 750 firmanın katılımcı olarak etkinliğe davet edildiğini belirten Doğan, Rixox Sungate ile diğer otellerde 1050 kişilik odaların tutulduğunu söyledi. Turgut Doğan, yoğunluk bakımından ürün pazar anlayışının daha verimli olacağını, hem de katılımcı çeşitliliği açısından eğlenceli dakikalar ile beraberinde kalıcı ticari dostluklara zemin hazırlayacağını önemle duyurdu. Doğan, ‘‘Firmamızı Ankara’dan İstanbul’a favorim olarak taşıyoruz, ticaretimize burada devam edeceğiz’’ dedi.

Neşet Koyuncu, “Güç-Bir bir aile olarak bu işi yürütüyor. Gelen misafirleri evlerinde nasıl ağırlıyorsa burada da aynı tevazuuyu gösteriyorlar. Güç-Bir’in başarısı ithalatçı ile imalatçıyı bir araya getirip iyi pazar ortamı sağlamasıdır” dedi

Ayrıca Organizasyon kapmasında katılımcılara çekilişler sonucu hediyeler dağıtıldı.  Çekilişker sonucunda yaklaşık  20 İphone marka telefonun yanı sıra 12 kişiye araba verildi.

Çekiliş sonucuna göre araba kazanan katılımcılar şöyle:
 
2 Adet Transporter Sahipleri:

MURAT TİCARET - ŞAFİ YILDIRIM - DİYARBAKIR - 264
DOĞAN ZÜCCACİYE - MUSTAFA DOĞAN - KONYA – 1607

10 Adet Fiorina kazanan listesi şöyle: 
AKŞEHİRLİ UCUZLUK PAZARI - AHMET AKŞEHİRLİ - UŞAK - 935
NURİ ZÜCCACİYE - ŞEHMUS ÖTGEN - İZMİR - 955
KOCABEYLER - GAZİ KOCABEY - ANKARA – 770

MAHAN SPOT - HULUSİ MAHAN - İSTANBUL -
408
JAPON PAZARI - MEHMET YILMAZ - İSTANBUL - 513
ÖZYILDIZLAR - KADİR YILDIZ - KAYSERİ - 3042
PAKSOY AVM - TAHİR PAKSOY - İSTANBUL - 1497
ELÇİOĞLU HIRDAVAT - İDRİS ELÇİOĞLU - İSTANBUL - 3272
ERPAŞ ZÜCCACİYE - BEHZAT ERENSOY - İSTANBUL – 808
MERKEZ PARK AVM - HARUN DEMİR - İSTANBUL – 645
Öte Yandan organizasyon sırasında 250 Milyon TL alış veriş yapıldığı öğrenildi.

GÜÇ BİR GÜÇ VERMEYE DEVAM EDİYOR