BAŞAKŞEHİR AĞIRLAR DERNEĞİ'NDE HELİSE

BAŞAKŞEHİR AĞIRLAR DERNEĞİ'NDE HELİSE

BAŞAKŞEHİR AĞIRLAR DERNEĞİ'NDE HELİSE

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR KÜÇÜKÇEKMECE AĞRILAR EĞİTİM KÜLTÜR VE SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BAŞKANI AHMET KARACA HELİSE YEMEĞİNDE BÜYÜK BİR BULUŞMA.

Başkan Ahmet karaca iki teli başak şehir eğitim kültür ve sosyal yardımlaşma derneğinde ağrılı üyelerine helise yemeğinde bir buluşma sağlandı.  Sevgi saygı sohbetler içinde hasretler giderildi ve ağrı ikitelli üyelerimize yakışanı yapmaya çalışıyoruz dedi

. BAŞKAN KARACA HELİSE YEMEĞİ BÜYÜK İLGİ GÜRDÜ.

 Bizi yalnız bırakmayan buraya şeref veren Bağcılar eğitim ve araştırma hastanesi Dr. halis narin kendisine sonsuz teşekkür ederim. Arada bir böyle toplantıların yapılması ağrı hemşerilerimizi bir araya getirmek dertleri ve görüşlerini almak kaynaşmak bizim için gurur vericidir.

İKİTELLİ SPOR KULÜP BAŞKANI ABDUL SALAM CEYHAN

 Konuşmasından Ağrı hemşerilerimize hizmet vermek bu tür toplantıların yapılmasında ağrılar adına şeref ve onurdur dedi. Ağrılar İkitelli başak şehir Küçükçekmece kültür ve sosyal yardımlaşma derneği başkanlar yardımcıları nasır Kaya, Mehmet Hanif’i demir, Sabri yıldırım cim sit ışık Ağrılılar hemşerilerimize güzel değerlerle buradayız elimizde ne geliyorsa biz hemşerilerimizin yanındayız gururla hizmetlerindeyiz dedi. İkitelli derneğimiz sonsuz faaliyetlerin ve kültürün örf adetlerimizi unutmamak kaydıyla yaşatmaya çalışıyoruz biz bir bütünüz hiç kimsenin şüphesi olmasın derneklerimiz hepsi bir birinden haberdardırlar saygıyla sevgiyle kalınız.

BAŞAKŞEHİR AĞIRLAR DERNEĞİ'NDE HELİSE