AĞRI YAŞAM GAZETESİ ANTALYA'DA

  AĞRI YAŞAM GAZETESİ ANTALYA'DA

  AĞRI YAŞAM GAZETESİ ANTALYA'DA           

 AĞRI YAŞAM GAZETESİ SORDU.  BAŞKAN AYKUT EMİNOĞLU CEVAPLADI.

 Antalya Ağrılar Derneği olarak çalışmalarımız toplumsal olarak belediyeler,  özel sektörler ve resmi, kuruluşlarda,  faaliyet güren değerli hemşerilerimiz var bizler ağrılar olarak her alanda olup ağrılarımızın yaralarını ve dayanışmalarını birliğini kurumak ve bir araya getirmektir. Ben ve yönetim kurul başkanlarımla ve kıymetli Üyelerimizle.

 ANTALYA’DA AĞRI HEMŞERİLERİMİZE LAYIK OLAN HER ŞEYİ YAPMAK İÇİN VARIZ.

. ve daha ilerdeki gönlerimizde  Antalya Ağrılar derneğin  mülkiyetini  almaya çalışacağız  tüm öylelerimizin ve iş adamlarımızın da bu konuda  duyarlığını bekliyoruz. Başkan yardımcısı Vahap yıldırım ve başkan yardımcısı remzi toğrul da başkan Aykut Eminoğlu İle Ağrı hemşerilerimizi Antalya’da bir araya getireceğini ve sosyal etkinlikler,  Piknik, sünnet,  düğün,  cenaze, kültürel faaliyet alanlarımızla bir bütünlük sağlayacağız dediler.

 AĞRILAR YAPARSA HER ŞEYİN EN İYİSİNİ YAPAR.

Ağrı Dernekler, Marmara,  Federasyon, Konfederasyon,  olmak özere Ağrı hemşerilerine layık olanı yapmaya çalıştığını belirterek bizler bir bütün olarak siyasi ve bürokraside yer almamız gerekecek hiçbir siyasi görüş gözetlemeksizin değerli hemşerilerimizin yanında olacağını Söyledi.

 

  AĞRI YAŞAM GAZETESİ ANTALYA'DA