BAŞKAN METİN EBRET DOĞDUĞU KÖYÜ UNUTMADI

BAŞKAN METİN EBRET DOĞDUĞU KÖYÜ UNUTMADI

                    BAŞKAN METİN EBRET DOĞDUĞU KÖYÜ UNUTMADI

 

                KÜÇÜK KÖY SPOR KULUP BAŞKANI METİN EBRET BÜNYESİNDE BİR ARAYA GELDİLER

 Küçük köy spor kulüp başkanı metin EBRET hemşerilerine Ağrı ili Doğubayazıt ilçesi orta kent köyü kültür ve sosyal dayanışma derneği kurdu. Dernek kurma uluş umunun çoğunluğu sağladı ve başkan ve iş adamı metin EBRET ve Yönetim Kurulu ve sayman basın danışmanı ve başkan yardımcıları disiplin kurul başkanı ve üyeleri bir araya gelerek derneğin oluşumunu sağladılar. Küçük köy

                 DOĞUBAYAZIT ORTA KENT KÖYÜ SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

 Açılışı tüzüğü açılımında metin EBRET başkan seçildi. ve yönetim kurulu divan huzurunda seçtiler. Dernek başkan iş adamı metin EBRET dernek tüzüğü karar defterine alınan kararnameleri harfiyle olarak kayıt altına alınacaktır dedi. Denetim her toplantılarda denetleme kurulu denetleme yapacaktır. biz Derneğimizi halka acık ve düğün.  Dernek. Cenaze. Kültürel, sanatsal yörelerimizin halk Ekibi festival, piknik, kahvaltılar, özel eğlenceler, masun insanlara yardımcı olmak, burs, vb gibi uygulanacaktır. Toplumsal çalışmalarımızın toplu değerlerle profesyonel bütünleşmek yaşatmak ve yapmaktır. Bizim birliğimiz bütünlüğümüz birey değil dernek altında bütünlüğümüzü kurmaktır.

                 ORTAKENT KÖYÜMÜZÜN DERNEĞİNDE MEVKİ MAKAM YOKTUR.

Her bir birey üzerine düşeni yapması gerekir. Dernek demek bizim ana temel ocağımızdır. İlerdeki Zaman içinde derneğimize yakışır bir yer alıp ve yapmaktır daha huzurlu güvenilir hale gelmiş Bulunuruz. herkese gönül kapılarımız açık olacaktır. değerli abilerimiz değerli kardeşlerim bu Toplantımızda bizleri yalnız bırakmadınız. bende size güvenerek bu yola baş kurcam size ve Derneğimiz adına iyi hizmetler vereceğiz. tabi başta olmak özere yönetimimle ve değerli üyelerimizle Bu yolu beraber aşmış ulaşacağız saygılarımla. Metin başkan toplantı sonunda hatıra fotolar çekildi Herkese hayırlı ve uğurlu olmasını temenni diledi. 

BAŞKAN METİN EBRET DOĞDUĞU KÖYÜ UNUTMADI