BAŞKANI ADAN'DAN MESAJ VAR

BAŞKANI ADAN'DAN MESAJ VAR

İstanbul Ağrı Sanayici ve işadamları Platformu başkanı Nihat Adan, Ağrılı iş adamlarının davet edildiği toplantıya katılım gösteren platform üyeleri ve misafirlere teşekkür etti.

 

Platform toplantısında amaçlarının Ağrılıların ortak hareket edebilmesini sağlamak olduğunu söyleyen Adan, “ Ben toplantıda da yaptığım konuşmada herkese birlik ve beraberlik çağrısı yaptım. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza Ağrılıların taleplerini ilettim. 300 bine yakın Ağrılı İstanbul’da yaşıyor, ancak belediyelerde, yerel yönetimlerde Ağrılılar temsil edilmiyor. Bu sorunu inşallah birlik olarak aşacağız. “ded.

Platformun amacına ve toplantıya davet edilenlere de değinen Adan “  Bir kere şunu söylemek istiyorum. Biz Platform Yönetim Kurulu üyeleri ile aldığımız karar sonucunda yalnızca platform üyelerinin toplantıya katılması yönünde karar aldık.  Bu sebeple organize ettiğimiz bu gecede yalnızca platform üyelerimiz davet edildi.   Ben katılımcılara da teşekkür ediyorum.  “Tanışma ve Dostluk” yemeğimize iş adamı olan platform üyelerimiz dışında Eski Milletvekilimiz Sn Mikail Aydemir,  Akparti 24. Dönem Milletvekilimiz Ekonomiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sn Fatma Salman,  Türkiye Elektrik İşletmeleri Genel Müdürü Sn Abdullah Atalay, Prof. Mehmet Aslan, Prof. Habib Yıldız, Doç.Dr.Abdulmutalip Şimşek,  Sebze ve Hal Konfederasyon başkanı Sn Burhan Er ile birlikte  Ağrı dan Eleşkirt Belediye Başkanımız Sn Selahattin Sarı,  Yüce Kapı Belediye Başkanımız Sn İlhami Zeyrek, Ağrı Sivil Toplum Platformu (ASTOP) ve Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn Saim Alpaslan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn Muhsin Bulut, Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Erkan Kösedağ, Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın’a  katılımlarından dolayı teşekkür ederiz Ağrı Valimiz Sayın Süleyman Elban’da gecemize katılım göstereceklerdi, ancak  son gün İçişleri  Bakanlığının aldığı karar üzerine tüm mülki amirlerin izinleri durdurulunca geceye katılamadılar. Lakin herkese selamlarını ilettiler. İnşallah başka bir gün başka bir ortamda Sayın Valimizle bir araya geleceğiz “ dedi

BAŞKANI ADAN'DAN MESAJ VAR