ZİLAN GROPU’TAN MUHTEŞEM BİR DÜĞÜN

ZİLAN GROPU’TAN MUHTEŞEM BİR DÜĞÜN

ZİLAN GROPU’TAN MUHTEŞEM BİR DÜĞÜN

 

 

Ağrı’nın tanınmış sevilen iş adamlarından Zilan Group Yönetim kurulu başkanı Emin ÖZTÜRK ve Yavuz ÖZTÜRK’ün kardeşi Murat ÖZTÜRK, Pullman Airport Hotel’de iş adamlarımızın, ünlü sanatçılarımızın katılımı ile dünya evine girdi.

 

 

MURAT ÖZTÜRK ile SİDAR SORGUN’UN DÜĞÜNE YOĞUN İLGİ

 

Düğüne iş adamlarımızdan, dernek başkanlarına, milletvekillerine kadar yoğun bir katılım gerçekleşti, salon doldu taştı. Böylesine mutlu gecede gönüllerince eğlenme fırsatı bulan çiftin heyecanları görülmeye değerdi.

 

İ.B.B meclis üyesi Sedat ÖZKAN, Ağrı eski milletvekili Mikail AYDEMİR, Özen Group Onur Market Cemal ÖZEN, Askon Başkanı Mustafa Koca, Kadoy Petrol Yönetim Kurulu Başkanı, Tarkan Kadoy, Kolan hastanesi yönetim kurulu başkanı Fahrettin KOLAN, Sunny yönetim kurulu başkanı Mehmet ATMACA, Dosso Dossi’den Ahmet ERARSLAN, Medicine Hastanesi Başhekimi Doktor Halil ŞENYİĞİT, Profesör Doktor Mahmut İLHAN, ,Diyadin Dernek Başkanı Dilaver ÖZDEN, Ağrı BAY-DER başkanı Ahmet DUMLU, Ağrı Dernek Başkanı Nihat ADAN, Mert Holding Yönetim kurulu başkanı Halis KAHRİMAN, Seyidoğlu baklavaları Mehmet BEY, Mahmut SAĞAN

birçok iş adamlarımızın katılımları ile gerçekleşen düğünde şarkıları ile gecemize renk katan, sanatçılarımızdan Serhat Çarnewa, Tara Mehmedow, Mustafa Baran, Mustafa Bazidi, Serhat Aram konukları hem eğlendirdi hem ağlattı.

 

Misafirleri tek tek karşılayan Yavuz ÖZTÜRK’ün teşekkür konuşması:

 

‘‘Kıymetli misafirlerimiz, Murat ve Sidar'ın törenlerine katıldığınız için Öztürk ailesi olarak sizlere şahsım adına hepinize hoş geldiniz der, saygılar sunarım. Rabbim, birbirinize olan sevginizi sonsuzluğa kadar daim eylesin.’’

 

Ağrı Yaşam olarak: Murat ÖZTÜRK, Sidar SORGUN ailesine ömür boyu mutluluklar dileriz.

ZİLAN GROPU’TAN MUHTEŞEM BİR DÜĞÜN