AĞRILILAR ATAŞEHİR’DEKİ FESTİVALDE BULUŞTU

AĞRILILAR ATAŞEHİR’DEKİ FESTİVALDE BULUŞTU

AĞRILILAR ATAŞEHİR’DEKİ FESTİVALDE BULUŞTU


Ataşehir Ağrılılar Derneği Yönetim Kurulu başkanı Ebubekir TANRIKULU, ‘‘Bizden önce kurulan derneğin yönetimi işi yürütemedi, büyük kurultay yaptık biz devraldık 2 aydır yönetiyoruz.’’ Diye konuştu.


TANRIKULU, derneğin sadece dernek olarak değil çok çeşitli faaliyetler içinde kullanıldığını belirtti, bunlara örnek olarak Düğün, Kına, birçok etkinlik yapıldığını açıkladı.


AMAÇ AĞRILILARI BİR ARAYA GETİRMEK


Başkan Ebubekir TANRIKULU tek amaçlarının Ataşehir deki Ağrılıları bir araya getirmek, dostça kendi kültürümüzü öğretmek olduğunu vurguladı.

 


TANRIKULU, ‘’Himmet KAYA bize 3 ay önce festival için teklif getirdi, iyi dernekleri davet etti, 22 il derneği içinde bize teklif geldi, hiçbir maddi destek alamadığımız gibi, manevi destek de alamadık, hemşerilerimize mesaj attık.’’ şeklinde açıkladı.

 


USTA SANATÇILARDAN EROL AĞIT VE ERCAN AĞRI SAHNE ALDI

 


Etkinlikte Usta Sanatçılarımızdan Erol AĞIT birbirinden güzel şarkıları seslendirdi, Ercan AĞRI da eşlik etti. Etkinlik alanı hemşerilerimizin akınına uğradı.

 


ÜMRANİYE DERNEK BAŞKANI ORHAN BAYDAR’A TEŞEKKÜR

 


Başkan Ebubekir TANRIKULU, Ümraniye Ağrılılar Dernek Başkanı Orhan BAYDAR’a folklor gösteri ekibini getirdiği için özel teşekkürlerini sundu. Marmara birliği federasyon başkanı Mustafa ACAR’a ayrıca teşekkür etti.
FESTİVAL 1 EKİM TARİHİNE KADAR DEVAM EDECEK

AĞRILILAR ATAŞEHİR’DEKİ FESTİVALDE BULUŞTU