Ağrı ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği

Ağrı ili Damızlık Koyun Keçi  Yetiştiricileri Birliği

Ağrı ili Damızlık Koyun Keçi  Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri SAMANCI'dan Müjde..

"Ağrı ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri SAMANCI bugün basına verdiği demeçte “Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Ülkesel Projesi” kapsamında Destekleme ödemelerinin Birliğin hesabına geçtiğini ziraat bankasına verilen talimat ile yarın itibariyle yetiştiricilerin destekleme ödemelerini çekebileceklerinin müjdesini verdi." 

Ağrı ili Damızlık Koyun Keçi  Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri SAMANCI bugün basına verdiği demeçte “Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Ülkesel Projesi” kapsamında Destekleme ödemelerinin Birliğin hesabına geçtiğini ziraat bankasına verilen talimat ile yarın itibariyle yetiştiricilerin  destekleme ödemelerini çekebileceklerinin müjdesini verdi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ağrı ili Damızlık Koyun Keçi  Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri SAMANCI Yetiştiricilerimize destekleme ödemelerinin hayırlı olmasını diler, Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Ülkesel Projesi” kapsamında başta Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile birlikte Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik olmak üzere  İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürümüz Murat Demirkıran  ve ekibine, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde görevli proje liderimiz Sayın Yrd. Doç. Dr. Zeki Şahinler’e ve birliğimizin tüm çalışanlarına emeklerinden ve  yetiştiricilerimize verdikleri desteklerinden dolayı şahsım ve tüm yetiştiricilerim adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Ağrı ili Damızlık Koyun Keçi  Yetiştiricileri Birliği