AĞRILI İŞ ADAMI SUAT ÖZTÜRK DİLEK LEZZETİ KAPILARINI SULTAN GAZİLİLERE AÇTI

AĞRILI İŞ ADAMI SUAT ÖZTÜRK DİLEK LEZZETİ KAPILARINI SULTAN GAZİLİLERE AÇTI

AĞRILI İŞ ADAMI SUAT ÖZTÜRK DİLEK LEZZETİ KAPILARINI SULTAN GAZİLİLERE AÇTI
Sultangazi’nin en elit mekanlarından bir tanesi olan Altınser restaurant, DİLEK Pastane, Cafe ve Restaurant zinciriyle yeniden Sultangazi’nin en kaliteli adresi olmaya namzet…
Altınser, yaklaşık 1 aydır sürdürdüğü hummalı çalışmanın ardından kapılarını Dilek Pastane, Cafe ve Restaurant markasıyla, dünya mutfağının muhteşem lezzetlerinin yanı sıra, pasta, baklava, sütlü tatlılar, çikolata ve daha birçok eşi bulunmaz lezzetlerle misafirlerini ağırlamaya hazır…

İşletme sahibi Suat Öztürk yaşanan bu değişimi mikrofonlarımız aracılığıyla siz değerli Sultangazililere anlattı…

“Mekanımızı A’dan Z’ye baştan aşağıya yeniden düzenledik. Sultangazi’ye bir değer daha katmak adına yönetim kurulu olarak oturup mekanımızı nasıl dizayn eder, kiminle bu konuda iş birliği yapmamız daha anlamlı olur diye uzun süren istişarelerde bulunduk. Bu konuda birçok markayla temasa geçtik ve sonunda gerek kalitesi gerekse, ürün gamıyla birçok damağa hitap eden Dilek markasında karar kıldık ve markayla temasa geçtik.

Hepimizin bildiği gibi Dilek, çok kaliteli ürünler üreten önemli bir marka ve bizim de tecrübelerimizle öyle inanıyoruz ki, Sultangazililer artık damak tatlarına uygun tercihlerde bulunabilecekleri dünya mutfağından birçok lezzetin ve tercihin bulunduğu restaurant bölümümüzle, yine dünyaca ünlü tatlı çeşitlerimizin ve içecek çeşitlerimizin servis edildiği Pastane ve Cafe bölümümüzle, hem ailece gelebilecekleri hem de misafirlerini ağırlayabilecekleri bir mekan dizayn etmeye çalıştık.

Artık Sultangazi’de misafirlerinizi rahatlıkla ağırlayabileceğiniz bir mekana sahipsiniz. Özel toplantı bölümleri, ferah ve geniş restaurant ve cafe, pastane bölümüze ilave olarak, yaklaşık 20 metrekarelik çocuk oyun grubunun bulunduğu ve yemek yiyebileceğiniz hem de dinlenebileceğiniz bir mekan.

Bizim amacımız Sultangazi’de herkesin ailesiyle gelebileceği, kaliteli ürünlerin servis edildiği nezih bir mekan yaratmaktı ve bunu başardığımıza inanıyoruz.

Dilek markasının konsepti dışında bizim de birkaç ürün takviye edebileceğimiz bir ayrıcalık tanıdı Dilek markası bize. Bunu Dilek markasının hiçbir şubesinde göremezsiniz, bu bizim geçmişten beri Altınser olarak sürdürdüğümüz başarılı çizginin de payı var. Ustamız aynı usta fakat yaklaşık olarak 2 ay Dilek markasının eğitim çalışmalarına katıldı.

Misafirlerimizin dilek ve temennileri doğrultusunda bazı yenileme ve düzenlemelere devam edeceğiz. Hep birlikte Sultangazi’ye yeni değerler kazandırmaya devam edeceğiz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.”

Dünya mutfağından birçok lezzeti, tatlı, pasta, çikolata çeşitleri ve içecek çeşitlerini güven ve kalite standardını, hijyen ve ekonomik fiyatlarla artık Altınser Dilek Pastane, Cafe ve Restaurant’ta tadabilirsiniz…

AĞRILI İŞ ADAMI SUAT ÖZTÜRK DİLEK LEZZETİ KAPILARINI SULTAN GAZİLİLERE AÇTI