TARİHİ KASIRDA GÖRÜLMEMİŞ DÜĞÜN

TARİHİ KASIRDA GÖRÜLMEMİŞ DÜĞÜN

TARİHİ KASIRDA GÖRÜLMEMİŞ DÜĞÜN

 

Sepetçiler Kasrı muhteşem bir düğüne ev sahipliği yaptı. Şehrimizin önde gelen ailelerinden Atmaca ailesinin fantastik düğünü tarihi kasırda görülmemiş bir kalabalığa sahne oldu. İş adamı değerli Hemşerimiz Nizamettin Atmaca ile eşi Rukiye Atmaca’nın oğlu Yusuf Atmaca ile Esra Karadeniz dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını İstanbul Başakşehir Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Göksel gümüşdağ kıyarken şahitliğini, Ağrı Milletvekili Cesim GÖKÇE' Cihan Öztunç, Kemal Atmaca, Enes Malik Saral, Cem Avşin Akbay,  Mehmet Karademir ve Murat Özyaptı.

 

ALİŞAN MİSAFİRLERİ COŞTURDU

 

   Türkiye’nin dört bir yanında misafirlerin akın ettiği düğünde, ünlü şarkıcı Alişan birbirinden güzel şarkı ve türküleriyle düğüne katılanları mest etti. Halaylar ve çeşitli oyunlarla misafirler doyasıya eğlenirken genç çiftlerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

 

DÜĞÜNDE ÜNLÜLER GEÇİDİ

 

İş, siyaset ve bürokrasi dünyasından iş dünyasının parlayan yıldızı Atmaca ailesinin mutlu gününde yok yoktu. Türkiye’nin dört bir yanından bir çok ünlü sima düğünde hazır bulundu.. 

TARİHİ KASIRDA GÖRÜLMEMİŞ DÜĞÜN