BEYLİKDÜZÜ’NDE MUHTEŞEM BİR MEKÂN ONESTEAKHAUSE BEYLİKDÜZÜ

BEYLİKDÜZÜ’NDE MUHTEŞEM BİR MEKÂN ONESTEAKHAUSE BEYLİKDÜZÜ

BEYLİKDÜZÜ’NDE MUHTEŞEM BİR MEKÂN ONESTEAKHAUSEBEYLİKDÜZÜ

 

Ağrı, Doğubeyazıt’lı iş adamımız Kasım ÇAĞAN, ortağı Ercan YILMAZ, Yavuz KESKİN ile etin kaliteli, lezzetli adresi ONESTEAKHAUSE BEYLİKDÜZÜ ’ nde iş adamlarımızı, hemşerilerimizi buluşturdu.

 

Birbirinden güzel lezzetli menüleri yanında muhteşem sunumları ile Beylikdüzü ’nün en elit, kaliteli mekânlarından biri olan ONESTEAKHAUSE açılışına yoğun bir katılım gerçekleşti.

 

Açılış Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU, Doğubayazıt Dernek Başkanı Ahmet DUMLU Zeki SALMAN Halis KAHRİMAN Musa TURAN Sait ORAL Ahmet KAHRİMAN Halit TOZBEY'in kurdele kesimi ile yapıldı.

 

 

ONESTEAKHAUSE açılışı Beylikdüzü Belediye başkanı Ekrem İMAMOĞLU‘ ev Beylikdüzü eski belediye başkanı Vehbi Orakçı Seyithan izsiz kurdele kesimi ile gerçekleştirildi.

 

Başkan Ekrem İMAMOĞLU kurdele kesimi sonrasında şu açıklamalarda bulundu:

 

 

Değerli beyler, hanımlar, çocuklar herkese afiyet olsun, ONESTEAKHAUSE işletmesi çok güzel bir lezzet sunacak, sadece Beylikdüzü halkı değil İstanbul’daki herkesin uğrak yeri olacak.

 

Çok keyifli, işini bilen bir ekibin başarısı. Biz burada lezzet istiyoruz, vazgeçilmez hijyeni talep ediyoruz, çalışanlara en güzel sosyal imkânın sağlanmasını istiyoruz. Aynı lezzet ve bereket ile ONESTEAKHAUSE ‘un yoluna devam etmesini diliyorum. Açılış bütün halkımıza hayırlı uğurlu olsun. 

HABER VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

 

BEYLİKDÜZÜ’NDE MUHTEŞEM BİR MEKÂN ONESTEAKHAUSE BEYLİKDÜZÜ