İNŞAAT SEKTÖRÜNDE BİR DEVİN MİMARI METİN ESİN

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE BİR DEVİN MİMARI METİN ESİN

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE BİR DEVİN MİMARI METİN ESİN

 

Yüzlerce yıl öteden bugünü ayna gibi gören Mevlana Celaleddin Rumi “İnsanın kanadı, gayretidir” der. Çalışmakla, gayretle, azmetmekle insanlar bir yerlere gelirler. Ağrılılar olarak başarılarımızı, gururlarımızı, toplumsal hareketimize ivme kazandıracak, bizleri geleceğe taşıyacak bireysel iticileri kaleme aldığımız yazı dizimizde bu sayımızda Metin Esin’e yer verdik.

 

Beşiktaş J.K spor kulübü Başkanı Fikret Orman ve Metin Armutçuoğlu ile beraber kurduğu Esin Yapı firması ile marka olma yolunda zirveye oynayan Metin Esin, 20 yıldır sektörde etkili projelerle adından söz ettiriyor. İstanbloom (Zincirlikuyu / İstanbul), Akaret Plaza ve İş Merkezi (Söğütözü / Ankara), Akgül Mesken İş Merkezi (Söğütözü / Ankara, Vialife Alışveriş Merkezi (Söğütözü / Ankara), Bodrum Blue Hotel  (Gündoğan / Bodrum), Haydarbey Konakları (Tarabya / İstanbul), Gülbahar Residence (Serencebey / İstanbul) başta olmak üzere Esin Yapı bir çok ünlü projeye imza atmış, kalite ve güven parolası ile yatırımlarını günden güne artırıyor.

 

TÜRKİYE’NİN İLK LEED ONAYLI GÖKDELENİ İSTANBLOOM

 

 Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik Sertifikası olarak Türkçe’ye çevrilen Leadership in Energy and Environmental Design yani LEED’e sahip ilk gökdelen olma özelliği taşıyan İstanbloom Rezidans Projesi Esin Yapı’nın ustalık eseri olarak görülüyor. Kendi kendine yeten, biriken yağmursuyunu dahi kullanarak enerjiye çeviren büyük bir çevre duyarlılığı ve doğal rezervleri koruma amacı güden projelere verilen sertifikanın önemi büyük. Çevre dostu yapılara yatırım yapan Metin Esin güvenlik ve kaliteye büyük önem veriyor.

 

HARCIMIZA GÜVEN VE KALİTE KATIYORUZ

 

Vizyoner bakış açısı ile geleceğe dönük yatırımlarını sürdüren iş adamımız salt para kazanma kaygısıyla hareket etmenin özellikle bu sektörde felaketlere yol açabileceğini yakın tarihimizde yaşadığımız acı olayların canlı şahidi olduk. Esin Yapı olarak harcımıza her şeyden önce güven ve kalite katıyoruz. Konut ve yapı güvenliğine açısından son teknoloji ve teknikler uyguluyoruz.

 

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE BİR DEVİN MİMARI METİN ESİN