KIZILAY’DA KÖKLÜ BİR SÜRÜCÜ KURSU CESİM ADIGÜZEL.

KIZILAY’DA KÖKLÜ BİR SÜRÜCÜ KURSU CESİM ADIGÜZEL.

KIZILAY’DA KÖKLÜ BİR SÜRÜCÜ KURSU

CESİM ADIGÜZEL

Ankara temaslarımıza devam ederken başkentin can damarı Kızılay’da değerli bir hemşerimizin iş yerine konuk olduk. Cesim Adıgüzel. Kızılay’da bulunan Bartaş Sürücü kursunun sahibi Adıgüzel 1989 yılından bu yana hizmet veriyor. 30 yıla yaklaşan hizmeti ile 23.000 kişiye ehliyet vererek tabiri caizse binlerce mezunuyla sektörde sükse yapan Bartaş sürücü kursu hem kalite hem güvenin tek adresi olarak görülüyor. Uzman kadrosu ile tüm hemşerimizin gönül rahatlığıyla ehliyet sahibi olabileceği yada ehliyetlerinin sınıflarını değiştirebilip, ekleyebileceği nokta atış eğitim veriyor. 

Bir kursiyerin “Dedem ehliyeti buradan aldı, babamda. Sıra bende inşallah bende buradan alacağım.” Sözünden yola çıkarak anısı paylaşan Adıgüzel 7’den 70’e herkes var. Kuşaklar arası hizmet veriyoruz. Dedi.

Değerli hemşerimiz Cesim Adıgüzel gazetemiz aracılığı ile hemşerilere selam göndererek:

“Binlerce mezunumuz var bizim için haklı bir gurur. Çoğu da Ağrılı hemşerilerimiz. Tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. Uygun, kaliteli ve güvenilirlik herşey mevcut. Tüm hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

KIZILAY’DA KÖKLÜ BİR SÜRÜCÜ KURSU CESİM ADIGÜZEL.