MEHMET ERTÜRK : BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAMIZ ŞART

MEHMET ERTÜRK : BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAMIZ ŞART

MEHMET ERTÜRK : BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAMIZ ŞART

Ertürk Lojistik ve Gümrük firmasının sahibi ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Ertürk’ten tüm Ağrılılara mesaj var. 1990 yılında Beylikdüzü’nde kurulan firma Yeni, hızlı ve çevreci filosu, etkin müşteri odaklı çözüm anlayışı, profesyonel personel kadrosu ve iş disiplini ile sunmuş olduğu tüm hizmetlerle sektörde önü alınamaz tırmanışını sürdürüyor. Ertürk Lojistik gerek güven gerekse kaliteden ödün vermeden sıfır tolerans prensibiyle hizmetlerini sürdürmektedir.

DAYANIŞMA BİZİ BİR ARADA TUTAN YAPIŞTIRICI

Değerli hemşerimiz Mehmet Ertürk iş dünyasında adından söz ettirmesinin yanısıra gerçekleştirdiği sosyokültürel ve toplumsal faaliyetlerle de tanınmaktadır. Birlik ve beraberliğe dair önemli açıklamalar yapan Ertürk şunları kaydetti;

“Ağrılılar olarak dayanışma ve yardımlaşmayı sistematik hale getirmeli sürekliliğini sağlamalıyız. Biz birken güçlüyüz. İş adamından, siyasetçisine, bürokratına kadar toplumun her kesiminden hemşerilerimiz bir arada durmalı, birliği ve beraberliği adı kadar iyi bellemelidir. Çünkü anahtar kelime o dur. Eğer bunlardan yoksun olursak büyükşehirler de parçalanır gider derin bir yalnızlığa itiliriz. Ben üstüme düşeni fazlasıyla yapmaya çalışıyorum, hep de böyle olacak ancak taşın altına herkes elini koymalı.”

TAZİYE EVİ

Son dönemde Ağrılıların gündeminde olan taziye evi konusuna da değinen Ertürk şunları ifade etti;

Düğün salonu, toplantı salonu falan var ancak Taziyelerimiz için herhangi bir mekânımız yok. Ölüm hepimiz için var. Biz taziyelerimiz ya derneklerin kısıtlı bölümlerinde yâda başka yerlerde karman çorman bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Buna dur demeli bir taziye evinin temellerini atmalıyız.”

MEHMET ERTÜRK : BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAMIZ ŞART