İZMİT BELEDİYE BAŞKANI SÖZ VERDİ ELEŞKİRT

İZMİT BELEDİYE BAŞKANI SÖZ VERDİ ELEŞKİRT

 

İZMİT BELEDİYE BAŞKANI SÖZ VERDİ ELEŞKİRT MODERN SAAT KULESİNE KAVUŞUYOR.

Eleşkirt’e saat kulesi Eleşkirt Belediyesi tarafından ilçenin çarşı merkezine giriş noktalarından biri olan ilçe çarşı girişine dikiliyor.

İzmit belediye başkanı Nevzat Doğan ve İzmit belediye meclis üyesi Ersin Alpaslan ve ekibinin ziyaret ettikleri Eleşkirt belediyesine İzmit saat kulesinin bir küçüğünü yapılma sözünü verdiklerinin taahhüdünü nihayet gerçekleştirildi. İzmit belediyesi tarafından ihalesi yapılan 150.000,00 – TL Ankaralı bir firmanın ihalesini kazandığını belirten İzmit il belediye encümeni başkan yardımcısı Ersin Alpaslan’ın yoğun çaba ve gayretlerinin sonucu saat kulesinin temelleri ve kazı çalışmaları nihayet başladı.Yapılan çalışmaya Eleşkirt belediye başkanı Sabahattin Sarı başkan yardımcıları da hazır bulundu.İlçede yapılan yeni yatırımların yanı sıra ilçenin ihtiyaçlarına yönelik estetik çalışmalar da yapan Eleşkirt Belediyesi, vatandaşların zaman ihtiyacını karşılayacak modern bir saat kulesi yapıyor.

 

Yapımı başlanılan ve yakın zamanda yerine monte edilecek olan saat kulesi hem görsel olarak Eleşkirt’e yakışacak hem de vatandaşların çok büyük beğenisini kazanacak. Modern saat kulesinin çalışmalarını Eleşkirt Belediye Başkanı Sabahattin SARI ve Başkan Yardımcıları ve halkında  da katıldığı  yoğun ilginin gösterildiği saat kulesi temeli  yerinde inceledi.

 

İZMİT BELEDİYE BAŞKANI SÖZ VERDİ ELEŞKİRT