Sırrı Sakık Barış Köprüsü'ndeydi!

Sırrı Sakık Barış Köprüsü'ndeydi!
Sırrı Sakık Barış Köprüsü'ndeydi!
Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık ve Başkan yardımcısı Halef Keklik Yapımı devam eden ‘’Barış köprüsü’’ İnşaatını gezerek incelemerde bulundu yetkililerden bilgi aldı.

Ağrı Belediyesi Eşbaşkanı Sırrı Sakık, Mehmet Akif Ersoy mahallesi ile Murat mahallesi arasında yapımı devam eden “ Barış Köprüsü” ile Kupkıran mahallesi ile Bulut mahallesi arasında yapılan “Kupkıran köprüsü” çalışmalarını inceledi.

 

Sabah saatlerinde Ağrı Belediyesin kent merkezinde devam eden çalışmaları inceleyen Ağrı Belediyesi Eşbaşkanı Sırrı Sakık, daha sonra yapımı devam eden “Barış” ve “Kupkıran” köprüsündeki çalışmaları inceledi. Çalışmalar hakkında mühendislerde bilgi alan Sakık, köprülerin bir an öce bitirilip halkın hizmetine sunulması gerektiğini belirtti.

 

İncelemelerde sonra Eşbaşkan Sakık ve beraberindekiler Eski Van caddesindeki çalışmaları da inceleyerek, cadde bulunan yurttaşlar ile sohbet etti. Yapılan çalışmalardan dolayı Eşbaşkan Sakık’ı tebrik eden yurttaşlar, Eşbaşkanımız Sırrı Sakık ile  hatıra fotoğrafı çektiler.

Sırrı Sakık Barış Köprüsü'ndeydi!