XANİ BABA DERNEĞİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ..

XANİ BABA DERNEĞİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ..

HANİ BABA DERNEĞİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ

İstanbul’da yaşayan Ağrılılar’ın kurduğu dernekler arasında en aktif çalışan dernekler arasında yer alan Ahmed-i Hani Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği iftar yemeğinde Ağrılıları bir araya getirdi. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın da katıldığı iftar programı Sultangazi Belediyesi iftar çadırında gerçekleşti.

Sultangazi Belediye Başkanı tüm Ağrılılara iftara katıldığı için teşekkür etti.

Dernek Başkanı Yunus Berket gazetemize verdiği demeçte; Birlik ve beraberliğin önemini kavradığımız ve dayanışmanın, paylaşmanın iliklerimize kadar işlediği bu mübarek Ramazan ayında Ahmed-i Hani Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği olarak Sultangazi Belediyesi ve Belediye Başkanımız Cahit

Altunay’ın katkıları ile iftarımızı açtık. Kendisine ilgisi ve desteği için teşekkür ederiz. Biz de her zaman hemşerimizin yanında olacak dernek olarak faaliyetlerimizi durduraksız sürdüreceğiz.” Dedi.

Birlik ve beraberliğin, dayanışma ve paylaşımın ön plana çıktığı ramazan ayında böyle bir iftar programından buluştukları için memnuniyetlerini dile getirdiler. Ezanla birlikte iftarlarını açan Ağrılılar gelecek sene buluşmak üzere sözleştiler. 

Sultangazi Ağrılılar Derneği Başkanı olarak hem ev sahipliği hemde sunuculuk yapan Umut Öztürk, programın başında geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçiren şu anda yoğun bakımda olan Sincik Gönüllüleri Derneği Başkanı Cemil Keskin’e geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sultangazi Ağrılılar Derneği Başkanı Umut Öztürk ile Ehmede Xani Derneği Başkanı Yunus Bekret’te yaptıkları konuşmalarda davete icabet eden bütün hemşerilene ve Sultangazi Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

XANİ BABA DERNEĞİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ..