BAYDER’İN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE İZDİHAM YAŞANDI

BAYDER’İN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE İZDİHAM YAŞANDI

BAYDER’İN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE İZDİHAM YAŞANDI

 

Düzenlediği iftar yemekleri ile her yıl Ramazana damgasını vuran İstanbul Doğubayazıtlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği (BAYDER) bu yıl da yeni bir rekora imza attı. BAYDER yaklaşık 2000 kişiye iftar yemeği vererek yıl boyunca yaptığı tüm yardımlaşma ve dayanışma faaliyetlerini güzel bir akşamla taçlandırdı.

Yoğun katılımın gerçekleştiği iftar yemeği Oruç Tekstil ve ünlü Avrupa Garajının sahibi Ömer Oruç ve iş adamlarımızdan Ahmet Kahraman’ın ünlü mekânı Şahı Cihan’da gerçekleşti. 1500 kişilik Şah, 750 kişilik Cihan ve 300 kişilik Sultan adında üç ayrı salona sahip mekânda tüm salonlar dolup taştı. Ömer Oruç’un katkıları ve BAYDER’in organizasyonuyla iftar yemeğinde bir araya gelen Ağrılılar birlik ve beraberlik mesajı vererek oruçlarını açtılar.

SİYASETÇİ, SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI HAZIR BULUNDU

Yoğun çalışan ve dernekler arasında en aktif çalışan dernek olarak tüm hemşerilerce örnek gösterilen BAYDER’in iftar yemeğinde iş siyaset ve bürokrasi dünyasından önde gelen hemşerilerimiz hazır bulundu Ertuğrul Eryılmaz Sedat Özkan ibramım yassıboğa  Mehmet yassıboğa  yılmaz baycan  emin Aras maksut konar Musa turan halıt tozbey Salih Taşdemir şeref konyar Hüseyin turan Mehmet ısmaıloğlu  Süleyman saka  saıt oral Ekrem Karaduman kahraman oruç ömer oruç  erol salman sadık saldız yunus berker Mehmet özer ıdrıs kotan imdat dinç   Mustafa saldız Hüseyin çaktın  murat Baydar  iftarlarını açtılar.

 

BAŞKAN DUMLU TEŞEKKÜR ETTİ

Gazetemize kısa bir demeç veren BAYDER Başkanı Ahmet Dumlu; Birlik ve beraberliğin gücünü hepimiz gördük. Tek başımıza, bir başımıza değil hep beraber bir tas aşa kaşık sallamak maharet. Şükür ki hemşerilerimiz bunun bilincinde ve bugün burada iftar yemeğinde yoğun katılım gösterdiler. Birken güçlüyüz, birken varız. Tüm herkese teşekkür ederim” dedi. 

BAYDER’İN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE İZDİHAM YAŞANDI