ŞAHI CİHAN AÇILDI..

ŞAHI CİHAN AÇILDI..

ŞAHI CİHAN AÇILDI

Ağrılıların iş ve ticaret dünyasında sürdürdüğü başarılara bir yenisi daha eklendi. Günden güne etkisini gösteren Ağrılı rüzgarı İstanbul’da etkisini artırıyor. Önde gelen İşadamlarımızdan Oruç Tekstil’in ve ünlü Avrupa Garajının sahibi Ömer Oruç ve iş adamlarımızdan Ahmet Kahraman’ın ortaklığıyla toplantı, davet ve çeşitli organizasyonlara farklı bir konsept kazandıracak Şahı Cihan Toplantı ve Davet Salonlarının açılışı gerçekleşti. Açılışa iş siyaset ve bürokrasi dünyasından bir çok ünlü sima katıldı.

YENİ KONSEPT FARKLI HAVA

Beylikdüzü’nde yer alan Şahı Cihan, düğün, toplantı, konferans, davet, yemek gibi çok çeşitli amaçlarda kullanılabilecek. 3 ayrı salona sahip mekân, çeşitli amaçları karşılayabilsin diye Şah, Cihan ve Sultan salonları olmak üzere çeşitli konsept ve mimaride tasarlandı. Salonlardan Şah 1500, Cihan 750, Sultan ise 300 kişilik kapasiteye sahip.

EL BİRLİĞİ İLE ÖZENEREK İNŞA EDİLDİ

İsmini dünyanın yeni dönem 7 harikasından biri sayılan Tac Mahali yaptıran aşkın ve sevdanın insana neler yaptıracağını gösteren Babür İmparatorluğu hükümdarı Şah Cihan’dan alan mekân farkındalık yaratmaya isminden başlamış gibi. Şahı Cihan Düğün ve Toplantı merkezi Değerli iş adamımız Ahmet Kahraman’ın mimar olan oğlu Mehmet Kahraman ve aynı şekilde mimar kızı Mehtap Kahraman tarafından tasarlanıp inşa edilmiştir. 

DENGBEJ HÜSEYN TURAN

ŞAHI CİHAN AÇILDI..