Şah-ı Cihan Tüm Ağrılılara Hayırlı olsun

 Şah-ı Cihan Tüm Ağrılılara Hayırlı olsun

 

Şah-ı Cihan Tüm Ağrılılara Hayırlı olsun

Ağrılık çalışkanlık dürüstlük ve sevdadır. Babadan oğula, kıza el birliğiyle çalışmak, emek vermek ve üretmektir Ağrılılık.

Ağrımızın önde gelen ve sevilen iş adamlarından Ahmet Kahraman Şah-ı Cihan adlı düğün, toplantı ve hertürlü hizmete mahsus mekanları içeren hizmetleriyle siz değerli hemşerilerimize kapılarını ardına kadar açık tutuyor. Sadece düğün değil her türlü toplantı ve yemekli davet, kutlama, etkinlikler için çeşitli amaca uygun salonları ile Şah-ı Cihan mutlu anlarınız ve özel günlerinizi  sevdiklerinizle doyasıya yaşamanız için özel olarak tasarlandı. 

3 adet çeşitli büyüklükte salona sahip Şah-ı Cihan Sultan 300, Şah 1500 ve Cihan 500 kişilik kapasitesiyle ihtiyacınıza uygun tam istediğiniz gibi.

İsmini  dünyanın yeni dönem 7 harikasından biri sayılan Tac Mahali yaptıran aşkın ve sevdanın insana neler yaptıracağını gösteren Babür İmparatorluğu hükümdarı Şah Cihan’dan alan mekan farkındalık yaratmaya isminden başlamış gibi. Şahı Cihan Düğün ve Toplantı merkezi Değerli iş adamımız Ahmet Kahraman’ın mimar olan oğlu Mehmet Kahraman ve aynı şekilde mimar kızı Mehtap Kahraman tarafından tasarlanıp inşa edilmiştir. Bu yönüyle tamamen manevi bir yapısı bulunmaktadır.  Beylikdüzü’nde bulunan Şah-ı Cihan rezervasyonlarınızı bekliyor.

 

 Şah-ı Cihan Tüm Ağrılılara Hayırlı olsun