AĞRILAR SANCAKTEPE'DE SANCAĞINI DİKTİ.

AĞRILAR SANCAKTEPE'DE SANCAĞINI DİKTİ.

AĞRILAR SANCAKTEPE'DE SANCAĞINI DİKTİ.
AĞSANDER'in düzenlediği gece ile turnuvada dereceye giren takımlara ödüllerini verdi. Yoğun katılımın olduğu geceye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve Sancaktepe Belediye Başkan İsmail Erdem de katıldı
Ağrılılar Sancaktepe Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği düzenlediği gece ile turnuvada dereceye giren takımlara ödüllerini verdi.  Dernek bünyesinde Sancaktepe bölgesinde bulunan Ağrılıların kurmuş olduğu takımların katılımıyla futbol turnuvası düzenlenmişti. Dereceye giren takımlara ödüller ise düzenlenen gece ile takdim edildi. 

 

Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi'nda düzenlenen geceye , AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Sancaktepe Belediye Başkan İsmail Erdem Diyadin Derneği Başkanı Ali Kaya, Taşlıçay Derneği Başkanı Nesim Tutak, Yılmaz Baydar, Cihanbey Grup Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Aytekin, Eldem Makina Isı Sistemleri Yönetim Kurulu Başkan Osman Aldemir,  BAZ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Oğur, Yasinoğulları Yönetim Kurulu Başkanı Erol İnçke,  Kocataş Gençlik Platformu Başkanı Dogan Kaygusuz Ümraniye Ağrılılar Derneği Başkan Yardımcısı Abdurrahman Atalay, Mevlana mahallesi Muhtarı Necmettin Kılıççeken, Bölükbaşı Gençlik Platformu Başkanı Şemsettin, Tuzla Ağrılar Derneği Başkanı Mehmet Uşen, Aydınlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Aydın, Bölükbaşı Derneği Başkanı Abdullah Aydın, Belediye Meclis Üyesi Yaşar Üsün, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir'in yanı sıra dernek üyeleri, gençlik kolları çalışanları ile çok sayıda Ağrılı katıldı. Kadınların geceye yoğun ilgisi vardı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Ağrılılar Sancaktepe Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Sadık Belkıs, Hollanda ile yaşanan krize değinerek olayı kınadı ve aile bakanın yanında olacaklarını söyledi. Konuşmasını kısa sürdüren Belkıs,  derneğe katılımlarından dolayı Belediye başkanı İsmail Erdem ve Ağrılı İş Adamlarına teşekkür etti.
Başkan Erdem: Kapılarımız Ağrılı komşularımıza acıtır
Daha sonra söz alan Sancaktepe Belediye Başkan İsmail Erdem ise " 8 yıldır göreve geldiğimizden bu yana destek verdiler. Bizler yerel yönetimler olarak halk ile devleti birleştiren bir noktadayız. Onun için tüm hizmet kapılarımız Ağrılı komşularımıza acıtır. Ağrıya gitmek nasip olmadı. Darbe nedeniyle gidemedim. İnşallah bu sene Ağrı'ya gideceğiz" dedi.

Son olarak kürsüye çıkan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ise sözlerine dernek yönetimine teşekkür ederek başladı. Derneğin önemine değinen Ataş, sağlıklı neslin devamı için derneklerin ihtiyaç olduğunu söyledi. Konuşmasını referandum mesajı ile sürdüren Ataş, "Önemli bir kararın arifesindeyiz. Aramızda farklı görüşlerde var. Bunlar zenginliğimizdir. Bu bir seçim değil. Bu  ülkemizin kalkınması için bir karar verme sürecidir.  AK Parti döneminde bir çok hizmete imza attık. Ağrısın'dan Edirne'sine kadar  bir sürü hizmet gerçekleştirdik" dedi.
Ataş'ın Türkiye'nin kalkınması ve Ağrı'ya hizmet için verdiği  'eskiden 25 saate Ağrı'ya gidiyordunuz şimdi ise 2 saatte gidiyorsunuz' örnek ise dikkatlerden kaçmadı.
Yapılan konuşmalardan sonra turnuvada birinci olan Aydınlar Grup Takımına ödülleri  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş tarafından taktim edildi.
İkinci olan Baz Yapı Takımının ödülünü ise Baz Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Oğur aldı.

Turnuvada en centilmen takım ise Diyadinli iş adamı ve Yasinoğlulları İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol İnçe'nin kurduğu takım oldu. Yasinoğulları takımına ödülünü ise Abdullah Aydın taktim etti.

Gecede dernek Başkanı Sadık Belkıs Sancaktepe Belediye Başkan İsmail Erdem'e özel bir hediye taktim etti. Hediye el yapımı eldiven ve çoraptan oluştu.

Gecede konuklara katkılarından dolayı çeşitli ödüller verildi. Ödül ve plaket töreninden sonra konuklar Ağrılı Sanatçı Mehmet Aksu'nun dillendirdiği şarkılar eşliğinde halay çekti. Gece renkli görüntülerle sona erdi. 

AĞRILAR SANCAKTEPE'DE SANCAĞINI DİKTİ.