Bşk.Samancı Hamur`da Evet Çalışmasında

Bşk.Samancı Hamur`da Evet Çalışmasında

Bşk.Samancı Hamur`da Evet Çalışmasında

ğrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı Yönetim kurulu üyeleri ile beraber Bu gün  Hamur ilçesinde Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandumda  Evet Çalışması için  ilçe merkez ve köylerde devam ediyor.
Ağrı İli  Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı Muhabirimiz Abdullah Yiğit`e Hamur İlçesinde  Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandumda  Evet Çalışması için  açıklamalarda bulundu .
Samancı ,Davamız hizmet kararımız evet bu gün üyelerimizi ziyaret ve referandum çalışmamız için  Hamur ilçemiz ve  Köylerinde devam ettik ,  yönetim kurulu üyelerimiz  ve personel kadromuzla köy ziyaretimize devam ediyoruz  .
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızca Hükümetimiz ve devletimiz Tarafından birlik üyelerimize verilen destekleri yetiştiricilerimize anlatıp birliğimizce bu güne kadar verilen ve verilecek olan hizmetlerimizi devletimiz hükümetimiz Ve bakanlığımız Tarafından verilmiştir bizim
 Bu ülkeye bu devlete bu millete borcumuz var devletimiz Vatanımız milletimiz için devlet Başkanı'mız sayın Recep Tayyip Erdoğan için Daha güçlü bir Türkiye için STK olarak çifçilerimizle birlikte 16 nisanda yapılacak halk oylamasında EVET  diyoruz referandum için üyelerimizden tam destek  aldık.
Allah yar ve yardımcımız olsun köy gezilerimizden sonra bizi evinde misafir eden Aşağı Deredibi köyünde birlik üyemiz Turan yakaya misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederiz. Biz 16 nisandaki referandum çalışması için evet diyoruz ve sonuna kadar evet diyoruz .
Ağrı ilimizin ilçelerini  ve köylerini tek tek geziyoruz Yönetim kurulu üyelerimiz  ile beraber   gezerek evet diyoruz dedi .ABDULLAH YİĞİT-AGRİ

Bşk.Samancı Hamur`da Evet Çalışmasında