BÖLÜKBAŞI DERNEĞİ GENÇLİK KOLLARI FIRTINA GİBİ ESİYOR.

BÖLÜKBAŞI DERNEĞİ GENÇLİK KOLLARI FIRTINA GİBİ ESİYOR.

SANCAKTEPE BÖLÜKBAŞI DERNEĞİ GENÇLİK KOLLARI FIRTINA GİBİ ESİYOR

Son zamanlarda Ağrı ilimizin tanıtımına ve bütün mecralarda konuşulmasına vesilen olan bir grup gencin azminden bahsetmek istiyorum. İstanbul gibi bir denizin içerisinde kaybolmanın kolay olduğunu zannedenlere bu gençleri gösteriyorum. İstanbul gibi metropol bir şehirden seslerini, faaliyetlerini ve temaslarını İstanbul, izmir, Kocaeli ve bursa’dan tutunda Ağrıya kadar duyuran bu gençlerimiz her iltifatı hak ediyorlar gerçekten. Fırtına gibi esiyorlar diye başlık atmamın sebebi bu gençlerin azminde, kararlılığında ve bitmek bilmeyen enerjilerinde saklıdır. Kafamı çevirdiğim her yerde görüyorum bu gençleri, sosyal medyada çok güçlü bir tanıtım ağları oluşturmuşlar, Adeta bir siyasi parti edasıyla teşkilat yapıları bulunmakta.  Hasta ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, düğünler, nişanlar, sosyal etkinlikler, spor faaliyetleri, havuz programları, gençlik istişareleri, haftalık toplantılar, dernek toplantıları,  ve buna benzer sayamadığım bir çok faaliyette varlıklarını hissettiriyorlar.  Son zamanlarda başlattıkları gençlik hareketi’ ne benzer bir oluşum görmeniz mümkün bile değil. Her alanda beraber hareket eden ve birbirlerine olağanüstü bir bağ ile bağlı olan gençlerin başarısı derneklere örnek olur niteliktedir. 
Şimdide bu hareketi biraz daha yakından tanıyalım: Kendilerini İstanbul Bölükbaşı Derneği Gençlik Platformu Olarak isimlendiren gençlik hareketinin başkanı Şemsettin SARIGÜL dür. Teşkilatlanma sorumlusu Cevdet DEMİRTAŞ, Genel sekretarya sorumlusu Naim DOĞAN, Sportif Faaliyetler Sorumlusu Orhan AYDIN, Tanıtım Medya sorumlusu Aydın AYSU, Ekonomi mali işler sorumlusu Engin AKTUNÇ, Sosyal işler sorumlusu Mehmet ÖZDEMİR, Eğitim kültür sorumlusu Bahattin POLAT, Ar-ge Sorumlusu Ekrem AKTUNÇ, Stk ve kurullar sorumlusu Kemal TEMUR, Bölgeler sorumlusu Ayhan ÖZKAN, Organizasyon sorumlusu Ercan ÖZTÜRK,  Halkla ilişkiler sorumlusu Ercan KAYA, Sultanbeyli ilçe temsilcisi Abdullah TEMUR, Başakşehir ilçe temsilcisi Bayram HAYDAROĞLU, Arnavutköy ilçe temsilcisi Ramazan TEMUR, Sancaktepe İlçe temsilcisi Ramazan AYSU, Çekmeköy İlçe temsilcisi Şahin ÖZKAN dır. Yani Kısacası ciddi bir yapı içerisinde emin adımlarla ilerleyen Bölükbaşı Gençliği Takdirleri toplamaya devam ediyor.
Geçtiğimiz hafta sadece kendi köylüleri ile başlatmış oldukları 10 takımlık Futbol turnuvası ile her pazartesi yaklaşık 300 genci ve seyirciyi bir araya getiren Bölükbaşı gençliği tamamen kendi imkânları ve Çekmeköy ilçe sorumlusu Şahin ÖZKAN ın çabaları ve temasları sonucu yan yana tutulan 3 sahada eş zamanlı 10 takımın maç yapabilmesini sağlamış durumdalar. Çekmeköy ilçe sorumlusu Şahin ÖZKAN ve Sportif faaliyetler sorumlusu Orhan AYDIN’ ın sahalarda sergilemiş oldukları sağduyulu ve adil yönetim şekli ve yaklaşımları oyuncular tarafından takdirle karşılandı. Turnuvaya katılan hiçbir oyuncu dan ücret talep etmeden yapılan organizasyonda kaynaşma, dayanışma ve kardeşlik hukukunun daha fazla oluşması için gösterilen çabalar açık bir şekilde gözlemlenmektedir.  Bu duygular ile Bölükbaşı gençliğine başarılar diliyorum. 

BÖLÜKBAŞI DERNEĞİ GENÇLİK KOLLARI FIRTINA GİBİ ESİYOR.