SEVİLEN BİR İSİM CESİM AKTAŞ.

SEVİLEN BİR İSİM CESİM AKTAŞ.

SEVİLEN BİR İSİM CESİM AKTAŞ
Ağrılı olup da başarısız kimse var mı? Vefasız var mı var orası ayrı. Ama hem başarılı, hem vefalı, hem de candan kimseler bir elin parmaklarını geçmez. Cesim Aktaş’ı bir çoğunuz bilirsiniz başarılı ve sevilen bir hemşerimiz. Başarılı iş adamımız bu başarısını yalnız ticarette sürdürdüğü istikrarlı yükselişe değil aynı zamanda toplumsal konularda sosyal yardımlaşma ve dayanışma gibi alanlarda da artırdığı bir grafiğin eseri.
Aktaş Otomotiv adıyla otomotiv sektöründe sevilen ve güvenilir bir firmanın sahibi olan Cesim Aktaş faaliyetlerini günden güne artırıyor. Başarılı iş adamı elinden geldiğince hemşerileriyle her türlü sosyal platformda bir araya geldiğini her türlü müşkül durumda gizliliğince yardımcı olduğunu ifade ediyor.
“Ağrılılık güzel bir duygu. Paylaşım, yardımlaşma, sevgi, samimiyet hep güzel kelimeler geliyor insanın aklına. Çünkü bizim aramızda aslında olanlar bunlar. Husumetler, kavgalar, geçimsizlikler bir noktaya kadar. Bir olmalı bir birimizi sevmeliyiz. Biz birken varız.”

SEVİLEN BİR İSİM CESİM AKTAŞ.