Ablak Misafirlerine Keledoş İkram Etti

Ablak Misafirlerine Keledoş İkram Etti

Ablak Misafirlerine Keledoş İkram Etti

Başkan Dilaver Ablak Ağrılılar derneği başkanlığı döneminde yaptıkları ile ses getiren çalışmalara imza atmış 15 temmuz darbe girişimde Ağrılı hemşerilerimizle birlikte demokrasi mitingleri yaparak ilklere imza atmıştı.

Ağrılı genç iş adamı Dilaver Ablak Avcılar ilim öğrenme öğretme ve yayma cemiyeti başkanlığına gelmesindeki asıl amacını gelecek nesillerimize ilim bilim öğreterek ve her türlü yardıma muhtaç insanlara yardımcı olmak uyuşturucu hap bonzai gibi kötü alışkanlıklardan çocuklarımızı kurtarmak için geldiğini belirtti.
Genç başkan Ablak zaman buldukça dostları ve Ağrılılar ile biraraya gelerek çeşitli isimler altında birlik ve beraberlik için güzel projelerle hemşerilerinin karşısına çıkıyor.

Ağrı ilimizin  meşhur yemeklerinden olan KELEDOŞ yemeği ve dengbejlerimizin o nezih sesleri eşliğinde Ağrı dernek başkanlarımızdan istanbul Ağrılılar derneği başkanı Nihat Adan Genç iş adamı Kenan Kahriman ve hemşerilerimizi bir araya getirdi. Hoş sohbetlerin yaşandığı yemekten herkes memnun kalırken Başkan Dilaver Ablak’a teşekkür ettiler.

 

Ablak Misafirlerine Keledoş İkram Etti