Nesim Tutak güven tazeledi

Nesim Tutak güven tazeledi

Nesim Tutak güven tazeledi

Sancaktepe Ağrılı İlli Taşlıcay İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olağan Kongresi"ni gerçekleştirdi. Sancaktepe'de bulunan dernek binasında gerçekleşen kongreye Ağrılılar Sancaktepe Derneği Başkanı Sadık Belkıs, Gomik Köyü Derneği Başkanı Ali Komili, Sancaktepe Diyadin Derneği Başkanı Ali Kaya, Ümraniye Ağrılılar Derneği Başkan Yardımcısı Abdurrahman Atalay, Bölükbaşı Dernek Başkanı Abdullah Aydın, Bölükbaşı Gençllik Platformu Başkanı Nesim Tutak güven tazeledi

Şemsettin Sarıgül ve yönetim kurulu üyeleri, Yenidoğan Mevlana Mahallesi nin Ağrılı Muhtarı Necmettin Kılıççeken, Kocataş Derneği Başkanı Niyazi Tanış, Metin Koran, Yılmaz Baydar, Nurettin Evez Cesim Taşdemir Cahit Başkara Nimet Enen'in yanı sıra çok sayıda Ağrılı katıldı.


Sohbet havasında geçen kongrede Dernek başkanlığına yeniden Nesim Tutsak seçildi. Nesim Tutak, kongrede yaptığı konuşmadan konuklara teşekkür ederek sözlerine başladı. Sözlerini önceki dönem faliyetleri nedeniyle öz eleştiri yapral sürdüren Tutak, İyi bir hizmet vermediklerini ifade etti. Tutak, "Geçen yönetiem hazırlıksız yakalandım. Bu yüzden istediğimiz çalışmayı yapamadık. Ama bu dönemde faklı olacak. 3 hafta önde kongre duyrusunu yaptık. Aday olmak isteyenleriş davet ettik. Ama yine aday çıkmadı. Bunun üzerien dernek yönetimi beni uygun gördüler. Ben de onların istedi üzerine adayım. Birlikte güzel hizmetler yapacağız" dedi.

Geçmişe dönük sorunların çözümü için büyük bir çaba harçadıklarını belirten Tutak, başta aidat olmak üzeri bir çok şeye kural getireceklerini söyledi.
Kongrede söz alan e Ağrılılar Sancaktepe Derneği Başkanı Sadık Belkıs, ise önemli uyarılarda bulundu. "Birbirimizi sevelim bundan başka çaramiz yoktur" diyen Belkıs, birlik mesajı verdi. Hizmet için sürekli bir araya gelinmesi gerektiğine vurgu yapan Belkıs, bir olunması halinde hizmet yapabileceklerini söyledi.

Nesim Tutak güven tazeledi